Foto: LETA

Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) prezidents Vitālijs Gavrilovs ievēlēts par Starptautiskās Eiropas darba devēju koordinējošās padomes (SEDDKP) prezidentu 2013.gadam, portālu "Delfi" informēja LDDK korporatīvās sociālās atbildības un komunikāciju eksperte Agnese Alksne.

SEDDKP 2010.gadā dibināja 14 darba devēju organizācijas no 14 valstīm: Armēnijas, Azerbaidžānas, Baltkrievijas, Bulgārijas, Igaunijas, Ungārijas, Kazahstānas, Latvijas, Lietuvas, Polijas, Krievijas un Ukrainas.

Tās mērķis ir stiprināt sadarbību starp valsts organizācijām, kuras pārstāv darba devējus, nodrošinot nepieciešamo kompetenci tādos jautājumos kā krīzes novēršanas pasākumi un to ietekme uz uzņēmējdarbību, darba tirgus un tā kvalitātes uzlabošana, sociālās garantijas un sociālā dialoga veidošana, kā arī citos jautājumos.

"LDDK mērķis darbojoties šajā organizācijā ir stiprināt sadarbību ar austrumu partneriem. Man un LDDK ir patiess prieks un pagodinājums pārņemt pienākumus, kas saistīti ar SEDDKP darba organizēšanu 2013. gadā. Pateicoties tam mums ir sniegta lieliska iespēja veidot SEDDKP darba kārtību nākamajam gadam un organizēt SEDDKP 4. sanāksmi Rīgā un būt par tiltu rietumiem un austrumiem," sacījis Gavrilovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!