Foto: LETA

Kosmētikas uzņēmuma "Dzintars" bijušais īpašnieks Iļja Gerčikovs kļuvis par 2001. gadā dibinātā skaistumkopšanas salona SIA "Salons Flamingo" vienīgo īpašnieku, patieso labuma guvēju un valdes locekli, ziņo "Lursoft" Klientu portfelis.

"Lursoft" dati rāda, ka līdz ar īpašnieka maiņu, SIA "Salons Flamingo" nosaukums nomainīts uz SIA "Real Dream".

Ar to izmaiņas uzņēmuma datos nebeidzas, jo piektdien, 5. martā, reģistrēta arī SIA "Real Dream" jaunā juridiskā adrese. Tā pārcelta no Madonas uz galvaspilsētas centru – Baznīcas ielu 7 – 14, Rīgā. Minētajā adresē, pēc "Lursoft" pieejamās informācijas, reģistrēts arī Iļjam Gerčikovam piederošais skaistumkopšanas līdzekļu ražošanas uzņēmums SIA "Dzintars beauty". 2019. gada oktobrī reģistrētais SIA "Dzintars beauty" savu pirmo gada pārskatu vēl nav iesniedzis.

SIA "Real Dream" apgrozījums kopš 2011. gada turējies zem 10 tūkstošu eiro robežas. 2019. gadā skaistumkopšanas uzņēmuma zaudējumi palielinājušies līdz 1,05 tūkstošiem eiro.

SIA "Real Dream" līdzšinējās īpašnieces bijušas Īrisa Bedeice un Inita Bortņikova. Kopš 2020. gada septembra Inita Bortņikova bija iecelta par SIA "Real Dream" likvidatori, bet pirms tam viņa ieņēmusi valdes locekles amatu. Šobrīd nav pazīmju, kas liecinātu par nodomiem likvidēt SIA "Real Dream" – uzņēmumam nav likvidācijas procesa, maksātnespējas vai arī nodrošinājumu, kā arī tam nav reģistrēti nodokļu parādi, kas pārsniegtu 150 eiro, skaidro "Lursoft.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!