Foto: Publicitātes attēli

Gulbenes industriālajā parkā iegādei un ilgtermiņa nomai tiek piedāvātas komercplatības vairāk nekā 15 tūkstošu kvadrātmetru platībā kopumā desmit hektāru lielā teritorijā, portālu "Delfi" informē parka valdes loceklis Maksims Zagoruiko.

Industriālais parks atrodas Šķieneros, Gulbenes novada Stradu pagastā, kas ir trīs kilometru attālumā no Gulbenes centra. To veido rūpniecības ēkas ar dažādai komercdarbībai piemērotām platībām. Telpas paredzētais, lai organizētu jebkāda veida ražošanu, sniegtu tehniskos un tirdzniecības pakalpojumus, kā arī nodrošinātu uzņēmumus ar daudzveidīgām noliktavām.

Parka teritorijā iegādei un ilgtermiņa nomai tiek piedāvātas ražošanas, biroju un noliktavu telpas, sākot ar dažiem kvadrātmetriem līdz pat atsevišķām ēkām. Tāpat parkā ir pieejami dažādi papildu pakalpojumi, norāda Zagoruiko.

Gulbenes Industriālā parka teritorijā tiek sniegti ikdienas darbam nepieciešami pakalpojumi: komercobjektā tiek piedāvāti noliktavu, muitas zonas, loģistikas centra, konsultatīvā atbalsta, viesnīcas, ēdināšanas un konferenču telpu pakalpojumi. Objektā ir sakārtota infrastruktūra ar saistītu piebraucamo ceļu tīklu, kopējiem tehniskajiem sakariem un teritorijas drošību.

Kā norāda Zagoruiko, Gulbenes Industriālā parka izveide sniedz iespēju ražošanas, pakalpojumu, tirdzniecības un citu uzņēmējdarbības virzienu attīstībai konkrētajā vietā. Parka mērķis ir organizēt industriālo zonu, piedāvājot parka dalībniekiem pakalpojumus izdevīgā atrašanās vietā, kurā ir attīstīta pasažieru pārvadāšanas satiksme ar Gulbenes pilsētu un apkārtējām apdzīvotām vietām.

Investīciju apjoms šī parka izveidē netiek atklāts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!