Foto: Publicitātes attēli

Baltijā un Somijā lielākā ātrās ēdināšanas restorānu ķēde "Hesburger", turpinot restorānu tīkla paplašināšanu visā Latvijā, ceturtdien atklāja restorānu Rīgā, Katoļu ielā 4. Ieguldītās investīcijas restorāna izveidē sasniegušas 1 miljonu eiro, un šis ir pirmais restorāns Latvijas tīklā, kur ieviesti līdz šim nebijuši digitālie risinājumi, portālu "Delfi" informēja uzņēmumā.

Šis ir pirmais restorāns, kur ieviesta līdz šim nebijusi inovācija Latvijas restorānos – digitālie reklāmas displeji. Displejos būs iespējams redzēt cenrādi, attēlus, akcijas piedāvājumus, kā arī video. No kopējām restorānā ieguldītājām investīcijām, digitālo reklāmas displeju īstenošanā ieguldīti 30 tūkstoši eiro.

"Šī restorāna atvēršana ir īpaša ar jauno digitālo risinājumu ieviešanu, kas turpmāk tiks ieviesti arī citos restorānos, kas nākotnē tiks atvērti. Kā uzņēmums esam gandarīti, ka rīdzinieki novērtē mūsu restorānu darbību, tāpēc mēs turpinām paplašināt mūsu restorānu tīklu. Tāpat novērtējam, ka turpinot veiksmīgu sadarbību ar plašāko automātisko degvielas uzpildes staciju tīklu SIA "Neste Latvija", kas jau ilgus gadus ir mūsu sadarbības partneris, varam atvērt restorānu līdzās "Neste" stacijai, tādējādi sniedzot klientiem iespēju gan uzpildīt degvielu, gan ieturēt maltīti vienuviet," pauž "Hesburger" attīstības direktore Baltijas valstīs Ieva Salmela.

"Esam gandarīti, ka turpinām paplašināt savu sadarbību ar ātrās ēdināšanas restorānu ķēdi "Hesburger", tādā veidā nodrošinot saviem klientiem gan somu kvalitātes degvielas uzpildi, gan ēdināšanu vienuviet," piebilst SIA Neste Latvija valdes loceklis Armands Beiziķis.

Šis ir jau 22. "Hesburger" restorāns, kas tiek atvērts Rīgā. Jaunais restorāns atrodas Katoļu ielā 4 līdzās degvielas uzpildes stacijai "Neste". Kopumā jaunatvērtā restorāna platība sasniedz 210,5 kvadrātmetrus, un tas radījis astoņas jaunas darbavietas rīdziniekiem.

Jaunais restorāns ir izvietots vienā stāvā, un tajā ir 60 sēdvietas. Restorānā ir iekārtots bērnu rotaļu laukums, kā arī pircēju ērtībai izveidota auto kase.

Somijā dibinātais ģimenes uzņēmums "Hesburger" šogad svin savas darbības uzsākšanas 50 gadu jubileju. Šobrīd "Hesburger" vada 437 restorānus, uzņēmuma darbinieku skaits pārsniedz 6700.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!