Foto: Publicitātes foto
„Hipotēku banka” piešķīrusi 1,7 miljonus latu lielu kredītu mēbeļu ražotājam "Avoti SWF", kas ir viens no lielākajiem masīvā koka mēbeļu ražotājiem Baltijas valstīs un lielu daļu produkcijas ražo pēc pasaulē zināmā tirdzniecības tīkla IKEA pasūtījuma, liecina bankas informācija.

Finansējums piešķirts Komersantu konkurētspējas uzlabošanas programmas ietvaros no Eiropas Reģionālās attīstības fonda līdzekļiem un tiks izmantots ražošanas ēkas celtniecībai un jaunu iekārtu iegādei.

SIA "Avoti SWF" īpašnieks Uldis Misiņš: "Lai samazinātu uzņēmuma realizācijas riskus, plānojam uzsākt jaunas preču grupas - krāsotu mēbeļu fasādes detaļu ražošanu. Šīs investīcijas ir svarīgas, jo ļaus uzņēmumam ražot produkciju no masīvā koka ar lielāku pievienoto vērtību, kā arī palīdzēs apmierināt pircēja prasības un ražot produktus atbilstoši tirgus prasībām. Plānojam, ka ražošanas apjoma pieaugums būs 3,4 miljoni eiro gadā."

SIA "Avoti SWF" dibināta 1994. gadā un nodarbojas ar kokapstrādi un masīvā koka mēbeļu ražošanu. Uzņēmums Gulbenes novadā nodarbina vairāk nekā 240 strādājošos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!