Foto: LETA
Pagājušajā gadā SIA "Hotel Bergs" apgrozījusi 1,99 miljonus eiro un gadu noslēgusi ar 513,99 tūkstošu eiro zaudējumiem. Pēdējo reizi ar peļņu "Hotel Bergs" strādājis 2007. gadā, ziņo "Lursoft" Klientu portfelis.

Pagājušajā pārskata gadā "Hotel Bergs" nodrošinājis piecu zvaigžņu servisa līmenim atbilstošus pakalpojumus un apkalpošanas servisu viesnīcā, tās restorānā, kā arī lauku rezidencē "Rūmenes muiža". 2019. gadā "Hotel Bergs" saskaņā ar uzņēmuma kopējiem mērķiem sekmīgi realizējis mārketinga un komunikācijas stratēģiju, reklāmas pasākumus, mediju plānošanu un attiecības ar presi gan lokālā, gan starptautiskā līmenī. Tāpat arī optimizēts viesnīcas pakalpojumu pieprasījums rezervēšanas kanālos.

Pēc finanšu gada beigām, 2020. gada martā, gan Latvijā, gan daudzās citās pasaules valstīs stājušies spēkā ar koronavīrusa izplatību saistīti ierobežojumi. Saistībā ar tiem marta beigās slēgta gan viesnīca "Hotel Bergs", gan arī "Rūmenes muiža" komplekss, kura darbība šīs vasaras sezonā pakāpeniski atjaunota.

2019. gadā "Hotel Bergs" nodarbinājis 39 darbiniekus. "Lursoft" izziņa rāda, ka uzņēmuma darbiniekiem vairākkārt izmaksāta atlīdzība par dīkstāvi, kā arī VID atbalstījis uzņēmuma nokavēto nodokļu maksājumu samaksas sadali termiņos vai atlikšanu uz laiku līdz trim gadiem. "Hotel Bergs" nodokļos pagājušajā gadā samaksājis 400,04 tūkstošus eiro.

"Hotel Bergs" vienīgais dalībnieks ir Justs Nikolajs Karlsons.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!