Foto: Pixabay

SIA "Hotel Jūrmala SPA" apgrozījums 2020.gadā, salīdzinot ar gadu iepriekš, samazinājies par 2,32 miljoniem eiro jeb 39,6%, informē "Lursoft Klientu portfelis". Apgrozījuma kritumu tiešā veidā ietekmējusi Covid-19 pandēmija, jo valstī noteiktā ārkārtas stāvokļa laikā viesnīca bija spiesta apturēt darbību, kā arī pārējo pakalpojumu sniegšanu.

Kopumā pērn viesnīca bija slēgta 3,5 mēnešus. 2021.gadā ārkārtas situācija valstī turpinās un viesnīca joprojām ir slēgta. "Neskatoties uz izveidojušos situāciju, uzņēmums ir gatavs atsākt savu darbību pēc ārkārtas stāvokļa beigām," teikts SIA "Hotel Jūrmala SPA" vadības ziņojumā. Šogad uzņēmums cer saglabāt apgrozījumu vismaz 2020.gada līmenī.

2020.gadā SIA "Hotel Jūrmala SPA" apgrozīja 3,56 miljonus eiro, pārskata gadu noslēdzot ar 301,86 tūkstošu eiro zaudējumiem. Lielāko daļu, 1,77 miljonus eiro, no SIA "Hotel Jūrmala SPA" apgrozījuma pagājušajā gadā nodrošināja viesnīcas pakalpojumi, 935,50 tūkstošus eiro – restorāna, bāra pakalpojumi, vēl 473,30 tūkstošus eiro – sporta centra pakalpojumi. Pērn uzņēmumā bija nodarbināti 142 darbinieki.

"Lursoft Klientu portfelis" informē, ka uzņēmuma darbiniekiem vairākkārt izmaksāta atlīdzība par dīkstāvi, kā arī uzņēmums saņēmis atbalstu algu subsīdijai.

"Lursoft" dati rāda, ka šogad palielināts SIA "Hotel Jūrmala SPA" pamatkapitāls, kas iepriekš bija 2,8 tūkstoši eiro, bet pēc palielināšanas sasniedzis 1,5 miljonus eiro. SIA "Hotel Jūrmala SPA" kapitāldaļu turētājs ir "Hotell Jurmala" OU, savukārt patiesie labuma guvēji – Olavs Mills un Marcels Vičmans.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!