Foto: Publicitātes foto
Saskaņā ar augsto tehnoloģiju uzņēmumu grupas "Yukon Advanced Optics Worldwide" valdes lēmumu ģenerāldirektora amatā uz laiku iecelts finanšu direktors un valdes loceklis Laurjus Kairis (Laurius Kairys). Šāds lēmums pieņemts pēc uzņēmuma ilggadējā vadītāja un dibinātāja Aleksandra Olševska pēkšņās nāves.

"Turpināsim Aleksandra iesākto darbu un īstenosim uzņēmumu grupas ilgtermiņa stratēģiju 2023.-2025.gadam. Būtiskie mērķi saglabājas nemainīgi – piedāvāt optisko ierīču tirgum vēl modernākus un progresīvākus termoattēlveidošanas risinājumus, kas vēl vairāk nostiprinās mūsu kā tirgus līdera pozīcijas optisko tehnoloģiju jomā," saka jaunais "Yukon Advanced Optics Worldwide" vadītājs.

Pēc viņa teiktā, uzņēmuma saistības pret darbiniekiem un biznesa partneriem saglabājas nemainīgas un tiek izpildītas laikā.

Kairis ir pieredzējis finanšu un vadības speciālists ar vairāk nekā desmit gadu pieredzi Lietuvas banku sektorā, kā arī vairāk nekā septiņus gadus strādā "Yukon Advanced Optics Worldwide".

Augsto tehnoloģiju uzņēmumu grupa "Yukon Advanced Optics Worldwide" izstrādā tehnoloģiski progresīvas optiskās ierīces: termokameras, digitālo nakts un dienas optiku izmantošanai glābēju, medību, aktīva dzīvesveida, jūras un drošības nozarēs. Uzņēmumu grupa ir pionieris civilās termoattēlveidošanas ražošanā, kuras produkcija tiek eksportēta uz vairāk nekā 70 pasaules valstīm, kuru galvenie tirgi ir ASV un Eiropa. "Yukon Advanced Optics Worldwide" ir viens no dažiem ražotājiem, kas nodrošina pilnu ražošanas ciklu. Uzņēmums piedāvā vairāk nekā 200 produktus. Lietuvā strādājošais uzņēmums nodarbina ap 300 darbinieku, un visu grupu kopumā veido deviņi uzņēmumi septiņās valstīs, no kuriem viens – SIA "Pulsar Optics" - atrodas Daugavpilī. Kompānija nodarbina vairāk nekā 1000 darbinieku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!