Foto: Publicitātes foto
Durvis vēris jauns pārtikas veikals "mini top!" Rīgā, Brīvības ielā 90, kopumā nodrošinot 7 darba vietas 175 m2 tirdzniecības zālē.

Kopējās projekta investīcijas ir teju 150 000 eiro. Projekta īstenotājs ir veikalu tīkla "top!" partneris AS "LPB" ar 100% Latvijas kapitālu.

"Brīvības ielas 90 nams tika celts laikā no 1937. gada augusta līdz 1939. gadam kā īres un veikalu nams. Tā laika jaunuzceltā nama pirmajā stāvā atradās "Vidzemes tirgus restorāns", Jāņa Meldera konditoreja, "Pilsētas aptieka", Jāņa Gabliņa kungu un dāmu frizētava, Vidzemes tirgus inspekcija un aptuveni 15 veikali. Šodien durvis vēra Latvijas uzņēmuma AS "LPB" vietējais Rīgas "mini top!" veikals, kas piedāvā mūsdienīgu veikala iekārtojumu un optimālu preču sortimentu ikdienas pirkumiem. Piedāvājam pircējiem karstos dzērienus līdzi ņemšanai, svaigu, uz vietas spiestu apelsīnu sulu un smalkmaizītes. Tāpat esam ieviesuši arī divas pašapkalpošanās kases ērtiem, drošiem un ātriem norēķiniem," stāsta veikalu tīkla "top!" mārketinga direktore Ilze Priedīte.

AS "LPB" ir viens no vietējā veikalu tīkla "top!" radītājiem, kas dibināts 1992. gadā, un ir 100% vietējais uzņēmums ar Latvijas kapitālu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!