Foto: Publicitātes foto
Uzņēmums "Gemoss" atvēris jaunu veikalu Valmierā, kas ir nu jau uzņēmuma sestais bāru, restorānu un kulinārijas preču veikals-noliktava Baltijā, informē uzņēmuma pārstāvji.

Kopējās investīcijas šī projekta īstenošanā bija 450 000 eiro. Šajā ēkā lielākie ieguldījumi bija komunikācijas, elektrība, apkures sistēma un iekštelpu restaurēšana.

Visa projekta realizācija no ēkas ieraudzīšanas līdz veikala atklāšanai ir aizņēmusi septiņus mēnešus. Rekonstruētā 1890. gadā celtā senā noliktavas ēka, ieguvusi atjaunotu veidolu un īpašu interjera dizainu ar daudz nestandarta mēbelēm no paletēm un kokmateriāliem.

Līdzīgi kā veikalos Rīgā, Liepājā un Tallinā, arī Valmierā būs nopērkami rieksti, žāvēti augļi, garšvielas, trauki, virtuves un konditorejas piederumi, kā arī vienreizlietojamie trauki. Darbosies arī "Gemoss" kafejnīca, kur varēs iegādāties "Andrito" kafiju līdzņemšanai.

"Septiņu mēnešu laikā izveidojām mūsu 500 m2 lielo veikalu, rekonstruējot vēsturisku 19. gadsimta ēku Pārgaujā un projektā iesaistot lielākoties Valmieras uzņēmumus," saka "Gemoss" valdes locekle Ieva Treija.

"Gemoss" veikals atrodas Valmierā, Stacijas ielā. Veikala būvprojektu izstrādāja arhitektu birojs "Būvdizains", savukārt galvenais būvuzņēmējs - SIA "Aimasa", apakšuzņēmēji SIA "Sanart" un "Elkoms I".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!