Foto: Publicitātes attēli

Automātisko degvielas uzpildes staciju tīkls un degvielas mazumtirgotājs Latvijā “Neste” atklājis jaunu uzpildes staciju (DUS), kas atrodas Limbažos, Stacijas ielā 1. Pēc kopskaita šī ir jau 76. stacija Latvijā, un tās izveidē uzņēmums ir investējis vairāk nekā 600 tūkstošus eiro.

Limbažu degvielas uzpildes stacijā būs divi degvielas uzpildes sūkņi, nodrošinot raitu degvielas uzpildi visiem autovadītājiem. Arī jaunajā DUS klientu ērtībai varēs norēķināties ar skaidru naudu, veikt bezskaidras naudas darījumus ar maksājumu kartēm, tai skaitā ar bezkontakta kartēm, kā arī izmantot "Neste" degvielas karti gan privātpersonām, gan uzņēmumiem.

Limbažu DUS būs pieejami šādi produkti: Neste Futura 95 un Neste Futura 98 benzīni, Neste Futura dīzeļdegviela un arī Neste Pro Diesel. Jaunajā DUS varēs iegādāties arī "AdBlue".

Rūpējoties par apkārtējo vidi un nodrošinot ērtāko uzpildes pieredzi, autovadītājiem jaunajā DUS būs iespējams no automāta uzpildīt vējstiklu tīrīšanas šķidrumu. Uzpildes automāts ir vienkārši lietojams – autovadītāji var piepildīt sava auto vējstikla šķidruma tvertni ar pistoli no sūkņa, tādējādi ietaupīt arī laiku, kas tiek pavadīts degvielas uzpildes stacijā.

Visās "Neste" DUS pieejamā degviela tiek ražota "Neste" pārstrādes rūpnīcā Porvo, Somijā, no kurienes tā tiek piegādāta uz Latviju ar jūras transportu un uzglabāta terminālī Rīgā.

SIA "Neste Latvija" ir "Neste" korporācijas meitas uzņēmums, kas Latvijā strādā jau 30 gadus. Uzņēmums nodarbojas ar "Neste" ražotās degvielas mazumtirdzniecību, degvielas un šķīdinātāju vairumtirdzniecību, kā arī naftas produktu uzglabāšanu un pārkraušanu Rīgas terminālī. Kopš darbības uzsākšanas uzņēmums Latvijā ir investējis vairāk nekā 70 miljonus eiro. "Neste" DUS tīklu Latvijā veido 76 stacijas visā valstī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!