Foto: Publicitātes attēli

Nekustamo īpašumu attīstītājs "VPH Latvia" attīsta jaunu tirdzniecības kompleksu Ziepniekkalnā pie Valdeķu un Graudu ielas. Starp tā nomniekiem būs mazumtirdzniecības tīkls "Lidl", "Spirits&Wine", "Apotheka", "DinoZoo", "Čili Pizza" un "Iecēnu delikateses". Nesen jaunais komplekss nosvinējis spāru svētkus.

Plānots, ka projekta kopējās investīcijas veidos 8 miljonus eiro. Jaunais tirdzniecības komplekss sastāvēs no divām ēkām – vienā atradīsies "Lidl", bet otra būs pielāgota citu nomnieku vajadzībām. Kopējā jaunā tirdzniecības centra platība būs aptuveni 5000 kv.m.

"Jaunais tirdzniecības komplekss savas durvis pircējiem vērs šī gada beigās," informē SIA "VPH Latvia" direktors Juris Barkāns.

Projekta koncepta izstrādē un nomnieku iesaistē piesaistīts uzņēmums "Colliers International".

"Jaunā kompleksa būvniecībā esam sasnieguši augstāko punktu un šobrīd varam teikt, ka esam pusē darbu izpildē. Starp lielākajiem izaicinājumiem šobrīd būvniecībā varam minēt materiālu rezerves un piegādes, kas ir Covid-19 radītās krīzes blaknes tirdzniecībā un ar kurām patreiz saskaras ikviens būvnieks. Tomēr projekta būvniecība norit pēc plāna, un šobrīd ejam lieliem soļiem uz priekšu, lai jau gada beigās varētu svinēt atklāšanas svētkus," stāsta SIA "Mapri Būve" valdes loceklis Jānis Veckaktiņš.

Ieguldot 69 miljonu eiro lielas investīcijas, "VPH Latvia" pērn novembrī atklāja arī tirdzniecības centru "Sāga" Rīgā.

Dati par uzņēmumu:

SIA "VPH Latvia"

Reģistrācijas datums: 26.07.2016.

Juridiskā adrese: Rīga, Katrīnas iela 5 - 20

Darbības veids: Nekustamā īpašuma pārvaldīšana par atlīdzību vai uz līguma pamata

Apgrozījums (2019. gadā): 1 066 222 eiro

Peļņa pēc nodokļiem (2019. gadā): 191 412 eiro

Īpašnieks: UAB "VPH"

Patiesie labuma guvēji: Barry Theodore Nabuurs, James Gerry Torpey

Avots: "Lursoft"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!