Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 29. maijā, iepirkšanās un izklaides centrā "Akropole" tika sagaidīts 10 miljonais apmeklētājs kopš centra atklāšanas pērnā gada aprīlī. Lai nosvinētu īpašo notikumu, laimīgā apmeklētāja rīdziniece Svetlana, kas iepirkšanās un izklaides centrā viesojās kopā ar meitu, tika sveikta ar ziedu pušķi un dāvanu karti pirkumiem, portālu "Delfi" informēja tirdzniecības centra komunikācijas konsultante Lauma Laube.

Uzņēmuma apkopotie dati liecina, ka, salīdzinot pērnā gada ceturtā ceturkšņa rezultātus pret otro ceturksni, kad tika atvērtas "Akropoles" durvis, apmeklētāju skaits pieaudzis par ceturtdaļu jeb 25%, kas liecina par nepārtrauktu jaunu apmeklētāju pieplūdumu un interesi.

Kā norāda "Akropoles" vadītāja Zane Kaktiņa, iepirkšanās un izklaides centra viesi visvairāk novērtē ne vien plašo iepirkšanās, izklaides, restorānu un kafejnīcu piedāvājumu, bet arī jaunākās arhitektūras un interjera tendences, kas apvienotas ar Kuzņecova porcelāna fabrikas vēsturisko mantojumu.

Kā informē Laube, attiecībā pret 2018. gadu teju par ceturtdaļu jeb 22% pieauguši arī "Akropolis Group", kas pārvalda iepirkšanās un izklaides centrus un biroju ēkas Latvijā un Lietuvā, nomnieku pārdošanas apjomi – pērn Viļņas, Klaipēdas, Šauļu un Rīgas iepirkšanās un izklaides centros nomnieku apgrozījums sasniedzis 697,9 miljonus eiro.

Apkopotie dati liecina, ka pērn "Akropolis Group" pārvaldītajos iepirkšanās centros visstraujāk pieauga dāvanu un aksesuāru, kā arī grāmatu, preses un kancelejas preču pārdošanas apjomi – tie auguši par 10%. Kosmētikas, parfimērijas un medikamentu pārdošanas apjomi palielinājās par 9%, savukārt kafejnīcās un restorānos – par 7%.

Turpinoties ārkārtas situācijai, kas Latvijā ir spēkā līdz 9. jūnijam, iepirkšanās un izklaides centrs "Akropole" pircējiem nodrošina visus nepieciešamos drošības pasākumus.

"Akropolis Group" ietilpst Lietuvas holdingā "Vilniaus prekyba", kurā ir arī mazumtirdzniecības grupa "Maxima grupe", aptieku tīkls "Euroapotheca" un būvniecības un mājas preču veikalu tīkls "Ermitažas".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!