Foto: Publicitātes attēli
Šā gada 29. jūlijā Uzņēmumu reģistrā fiksētas izmaiņas nekustamo īpašumu attīstītāja SIA "Jaunā Teika" pamatkapitālā. Uzņēmumam saglabājušies abi līdzšinējie dalībnieki un to iepriekšējais pamatkapitāla procentuālais ieguldījums, taču būtiski mainījies ieguldījuma apjoms, informē "Lursoft" Klientu portfelis.

Iepriekš SIA "JVI" (pieder 40% SIA "Jaunā Teika" kapitāldaļu) ieguldījums uzņēmuma pamatkapitālā bija 4,56 miljoni eiro, bet līdz ar izmaiņu reģistrēšanu ieguldījuma apjoms samazināts līdz 1,68 tūkstošiem eiro.

SIA "Jaunā Teika" otrā īpašnieka UAB "Hanner" ieguldījums samazināts no līdzšinējiem 6,84 miljoniem eiro līdz 2,52 tūkstošiem eiro. Izmaiņu rezultātā "Jaunā Teika" pamatkapitāls samazināts no 11,4 miljoniem eiro līdz 4,2 tūkstošiem eiro.

Jānorāda, ka 11,4 miljonu eiro liels pamatkapitāls uzņēmumam bija reģistrēts vien no šī gada aprīļa, jo pirms tam, gluži kā šobrīd, tā apjoms bijis 4,2 tūkstoši eiro.

SIA "Jaunā Teika" patiesie labuma guvēji ir Arvīds Avulis (Arvydas Avulis), Vits Valucks (Vitas Valuckas) un Ramute Valuckiene (Ramute Valuckiene). Visi trīs uzņēmēji kā patiesie labuma guvēji reģistrēti arī citos Latvijas uzņēmumos.

"Lursoft" datu bāzē vēl nav pieejams "Jaunā Teika" finanšu pārskats par 2019. gadu, taču gadu iepriekš tas apgrozījis 9,84 miljonus eiro un nopelnījis 2,09 miljonus eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!