Foto: Publicitātes foto

No otrdienas, 16. jūnija, iepirkšanās un izklaides centrā "Akropole" darbību atsāks "Apollo Kino". Kinoteātrī būs iespējams vērot filmas deviņās auditorijās, tostarp "IMAX" kinozālē. Rūpēs par apmeklētāju veselību un ērtībām kinoteātra kolektīvs īsteno visus nepieciešamos drošības pasākumus, portālu "Delfi" informēja tirdzniecības centrā.

Tāpat kā visā iepirkšanās un izklaides centrā, arī "Apollo Kino" tiek īstenota virkne drošības pasākumu. Rūpēs par apmeklētājiem pēc katra seansa tiek tīrīti kinoteātra krēsli, reizi stundā tiek veikta tiešo saskares virsmu tīrīšana kinoteātra pašapkalpošanās zonā, kā arī vienlaicīgi katrā kinozālē varēs atrasties ne vairāk kā 100 cilvēki vai 50% no zāles sēdvietu skaita. "Apollo Kino" kolektīvs aicina apmeklētājus ievērot divu metru distanci, dezinficēt rokas pirms un pēc seansa, samazināt skaidras naudas apriti un aizņemt tās sēdvietas, kas norādītas biļetē.

Jāatgādina, ka kinoteātrī pašapkalpošanās kasēs iespējams iegādāties gan kinobiļetes, gan uzkodas un dzērienus, tādējādi iespējams izvairīties no rindām un drūzmēšanās.

Arī pēc ārkārtas situācijas beigām iepirkšanās un izklaides centrs "Akropole" nodrošina visus nepieciešamos pasākumus drošiem un ērtiem pirkumiem. Pie katras ieejas ir uzstādīti roku dezinfekcijas līdzekļi, kas regulāri tiek papildināti, katru dienu reizi stundā papildus standarta tīrīšanas prasībām tiek veikta pastiprināta saskares virsmu tīrīšana ar dezinfekcijas līdzekļiem, turklāt "Akropoles" ventilācijas sistēmas ir pārslēgtas no cirkulācijas režīma uz svaiga gaisa režīmu.

Tāpat "Akropoles" info centrā un Biznesa centra recepcijā uzstādīti aizsargstikli, iepirkšanās un izklaides centra atpūtas zonas pārveidotas, nodrošinot divu metru distanci starp sēdvietām, kā arī visi darbinieki arī rūpīgi seko līdzi savam veselības stāvoklim un ir aicināti izmantot visus nepieciešamos aizsarglīdzekļus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!