Foto: Pixabay
"Industra bank" un SIA "Stuttgart workshop" ir noslēgušas līgumu par investīciju kredītu saimnieciskās darbības paplašināšanai. Finansējums izmantots nekustamā īpašuma Kārļa Ulmaņa gatvē 114, Rīgā iegādei un ļāvis uzņēmumam paplašināt savu darbību, veidojot jaunu biznesa virzienu – transportlīdzekļu glabāšana un apkope ar zīmolu "Stuttgart car care".

"Trešdaļā no iegādātajām telpām sadarbībā ar starptautisku koncernu "Rupes" tiks izvietota modernākā "detailing" studija Baltijas valstīs, kā arī automašīnu virsbūvju servisa centrs. Savukārt atlikušās divas trešdaļas – slēgto kapsulu izbūvei automašīnu ilgtermiņa glabāšanai. Šis pakalpojums ir gaidīts ekskluzīvu un sezonāli izmantojamu spēkratu īpašnieku vidū," stāsta SIA " Stuttgart workshop" valdes loceklis Igors Kostjukovs. Līdz ar piešķirto finansējumu uzņēmumam ir iespēja attīstīt uzņēmumu lokāli, kā arī sadarboties ar pasaules tirgus līderiem un sniegt augstāka līmeņa pakalpojumu, viņš piebilst.

Jaunā servisa centra atklāšana tiek plānota pavasarī, savukārt automašīnu glabāšana ir pieejama jau tagad.

"SIA " Stuttgart workshop" komanda pamanījusi iespēju tirgū – nišu, pēc kuras ir nepiepildīts pieprasījums, bankas piešķirto finansējumu netipiska pakalpojuma ieviešanai Latvijā komentē "Industra Bank" valdes priekšsēdētājs Raivis Kakānis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!