Foto: Publicitātes foto
"Ikea" atsauc no tirdzniecības "Metallisk" espreso kafijas vārītāju ar nerūsējoša tērauda drošības vārstu, kuru ražošanas datums ir 2040–2204, jo ir saņemtas ziņas par paaugstinātu risku, ka prece lietošanas laikā var pēkšņi sadalīties.

Tā aicina visus klientus, kuri iegādājušies šo espreso kafijas vārītāju (0,4 l) ar nerūsējoša tērauda drošības vārstu, kura ražošanas datums ir 2040–2204 (pirmais un otrais cipars apzīmē gadu, bet trešais un ceturtais – gada nedēļu), pārtraukt to lietot un sazināties ar "Ikea", lai saņemtu atpakaļ par preci samaksāto naudu pilnā apmērā.

Risks palielinājies pēc tam, kad ražošanā tika mainīts drošības vārsta materiāls un konstrukcija, tādēļ atsauktas tiek tikai preces ar nerūsējoša tērauda drošības vārstu (sudraba/ pelēkā krāsā). Atsaukums neattiecas uz citām precēm.

"Metallisk" espreso kafijas vārītājus ar nerūsējoša tērauda drošības vārstu, kuru ražošanas datums ir 2040–2204, var atgriezt jebkurā "Ikea" veikalā, saņemot atpakaļ pilnu pirkuma maksu. Ražošanas datums atrodams preces apakšā. Atmaksai nav nepieciešams pirkuma čeks. Uzņēmums atvainojas par radītajām neērtībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!