Foto: Publicitātes attēli
"Ikea" šā gada nogalē Tartu atvērs plānošanas un preču pasūtīšanas vietu, kas būs pirmais šāda formāta veikals Baltijā, informē uzņēmuma pārstāvji.

Vietas mērķis būs konsultēt pircējus par "Ikea" mēbeļu, piemēram, virtuves iekārtu, plānošanu. 1000 kvadrātmetru lielajā platībā būs ekspozīciju zāle, kurā būs iespējams apskatīt interjera idejas un rast praktiskus iekārtojuma risinājumus, un iegūt arī speciālistu konsultācijas.

""Ikea" paplašina savu darbību Igaunijā un atver vēl vienu vietu, kur satikt pircējus, padarot "Ikea" vēl pieejamāku Igaunijas iedzīvotājiem. Tartu ir Igaunijas otrā lielākā pilsēta, un tieši tāpēc tika izraudzīta par atrašanās vietu jaunās koncepcijas veikalam, kas ir pirmais šāda veida projekts Baltijas valstīs," stāsta "Ikea" izpilddirektors Baltijas valstīs Johanness R. Johannessons (Johannes R. Jóhannesson).

Pircēji pakalpojumus varēs izmantot patstāvīgi, piemēram, lietojot plānotājus, vai kopā ar plānošanas speciālistu izveidot nepieciešamos risinājumus savam mājoklim. Ekspozīciju zālē būs apskatāmi arī praktiski interjera paraugi un reāli telpas iekārtojumi.

Preces varēs pasūtīt uz vietas plānošanas un preču pasūtīšanas vietā vai interneta veikalā. Internetā nopirktās preces varēs izņemt pasūtījumu saņemšanas vietā (Click&Collect) vai par papildu samaksu izmantot piegādes pakalpojumus, saņemot preces mājās. "Ikea" plānošanas un preču pasūtīšanas vieta būs tirdzniecības centrā "Lõunakeskus", un to plānots atvērt 2021. gada decembrī.

Pagājušajā nedēļā "Ikea" paziņoja, ka ir noslēgts līgums ar celtniecības uzņēmumu "Nordecon As" par "Ikea" veikala būvniecību netālu no Tallinas. "Ikea" veikalu plānots atklāt 2022. gada rudenī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!