Foto: Publicitātes attēli

IKEA Rīgas veikalu apmeklē arvien vairāk cilvēku no visām Baltijas valstīm, tāpēc "IKEA Latvija" sākusi paplašināt darbinieku komandu, teikts uzņēmuma paziņojumā medijiem.

Kopš Latvijā atklāts pirmais veikals, uzņēmumam ir pievienojušies vēl 100 darbinieki. Šobrīd IKEA Latvija strādā 365 cilvēki, un nu ir izsludināti vēl vairāki desmiti vakanču.

"Lai gan vietējā tirgū mēs aktīvi darbojamies tikai mazliet ilgāk par trīs mēnešiem, pārdošanas rezultāti rāda, ka cilvēki ir apmierināti ar mūsu piedāvājumu. Daudzo apmeklētāju ērtībām nepieciešams vairāk darbinieku, lai nodrošinātu pircējiem vislabāko pieredzi IKEA veikalā un restorānā, kur jau šo dažu mēnešu laikā ir pārdoti desmitiem tūkstoši preču un ēdiena porciju," nepieciešamību pēc papildu darbiniekiem skaidro "IKEA Latvija" veikala vadītāja Inga Filipova.

Lai apkalpotu lielo pircēju skaitu, IKEA meklē vairākus desmitus papildu darbinieku: veikala kasierus, preču papildinātājus, telpu uzkopšanas darbiniekus, kā arī darbiniekus klientu apkalpošanas nodaļā, bērnu rotaļu laukumā un drošības dienestā.

Baltijas valstīs lielākais IKEA veikals Rīgā tika atvērts šī gada 30. augustā. Teju 35 000 kvadrātmetru lielajā veikalā pieejamas gan mājokļa labiekārtošanas preces, gan zviedru ēdieni, kurus var nobaudīt IKEA restorānā un Bistro. IKEA ir ģimenēm draudzīgs veikals ar uzraudzītu rotaļu laukumu bērniem, vairākām spēļu zonām restorānā un citur veikalā, kā arī bērnu aprūpes telpām un ģimenes autostāvvietām.

IKEA jau kopš uzņēmuma dibināšanas 1943. gadā Zviedrijā piedāvā laba dizaina, funkcionālas mājokļa labiekārtošanas preces par pieejamu cenu. Šobrīd pasaulē ir vairāk nekā 400 IKEA veikalu vairāk nekā 50 valstīs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!