Foto: Publicitātes foto

Mājokļu attīstītājs "Bonava Latvija" nodevis ekspluatācijā mājokļu projektu "Vertikāles" Imantā, Rīgā.

Izbūvēto būvapjomu veido viena septiņu stāvu un viena 13 stāvu daudzdzīvokļu dzīvojamā ēka ar kopumā 134 divu līdz četru istabu dzīvokļiem. Projekta attīstībā ieguldīti vairāk nekā 15 miljoni eiro.
"Vertikāles" ir līdz šim augstākais "Bonava Latvija" jauno mājokļu projekts.

Kā ziņo attīstītājs, liela daļa dzīvokļu ir izpārdoti, iegādei pašlaik ir pieejami dzīvokļi augstākajā ēkā. Paredzams, ka pirmie iemītnieki dzīvokļos varētu ievākties jau tuvākā mēneša laikā.

Dzīvokļi aprīkoti ar zemgrīdas apkures sistēmu un individuālo ventilāciju ar rekuperāciju. Katram dzīvoklim ir daļēji iestiklots balkons. Ēkā izbūvētas koplietošanas telpas bērnu ratiņu un velosipēdu novietošanai, cokolstāvā katram dzīvoklim pieejama personīgā mantu noliktava. Augstākās ēkas 12. stāvā visiem kompleksa iedzīvotājiem būs pieejama 118 kvadrātmetru plaša terase.

Teritorijā ir ierīkotas atpūtas zona, lapenes un grila vietas, kā arī galda tenisa, petankas, rotaļu laukums. Projektā pieejamas arī virszemes un segtā tipa autostāvvietas, no kurām daļai pievienota ar paaugstinātu jaudu aprīkota elektrouzlādes ierīce.

"Bonava Latvija" ziņo, ka būvniecības stadijā šogad ir 1289 dzīvokļi 7 projektos, no kuriem līdz gada nogalei plānots pabeigt 362 mājokļu būvniecību.

"Bonava Latvija" ir lielākais mājokļu attīstītājs Latvijā, kura mātes uzņēmums "Bonava" ir viens no ietekmīgākajiem nekustamo īpašumu attīstītājiem Ziemeļeiropā. "Bonava" akcijas tiek kotētas "Nasdaq" biržā Stokholmā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!