Foto: LETA

Kādreizējais politiķis Indulis Emsis atstājis SIA "Eirokonsultants" valdi, liecina "Lursoft" Klientu portfeļa informācija.

Kopš novembra kādreizējais politiķis arī nav vairs atrodams uzņēmuma kapitāldaļu turētāju vidū. Pēdējos teju desmit gadus Indulim Emsim piederēja 65,38% SIA "Eirokonsultants" kapitāldaļu, un šajā laika posmā bijušais politiķis ieņēma uzņēmuma valdes priekšsēdētāja amatu.

Kopš novembra par SIA "Eirokonsultants" vienīgo dalībnieku kļuvis Pēteris Lācis, kurš iecelts par uzņēmuma vienīgo amatpersonu. Līdz ar šīm izmaiņām SIA "Eirokonsulants" nosaukums nomainīts uz SIA "BR Production". Pēterim Lācim līdz šā gada augusta beigām piederējis SIA "Baltic Runabout", kas pēc septiņu gadu darbības šogad likvidēts.

Pēc "Lursoft" pieejamās informācijas, vienīgais amats, kuru šobrīd ieņem Indulis Emsis, ir valdes locekļa amats pirms divdesmit gadiem reģistrētajā SIA "Eiroprojekts".

SIA "BR Production" nodarbojas ar laivu izgatavošanu. Pērn tas apgrozīja 1000 eiro, gadu noslēdzot ar 1,25 tūkstošu eiro zaudējumiem.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!