Foto: Publicitātes foto
Par sabiedrisko attiecību aģentūras SIA “Repute” vadītāju kļuvusi tās ilggadējā konsultante un partnere Inga Galkina. Aģentūra turpinās fokusēties uz integrētajiem komunikācijas risinājumiem ne tikai Latvijā, bet visā Baltijā, vienlaikus stiprinot pozīcijas interešu pārstāvniecībā, viņa uzsver.

"Repute" kā pilna servisa sabiedrisko attiecību aģentūra sabiedrisko attiecību tirgū tās īpašnieces, vecākās stratēģiskās konsultantes Ivetas Dzērves vadībā darbojas jau vairāk nekā 20 gadus. "Kopā ar jauno aģentūras vadītāju pastiprināti strādāsim uz krīžu vadību un interešu pārstāvniecības projektiem," viņa stāsta.

Informē I. Galkina: "Par savu misiju, pārņemot "Repute" ikdienas vadību, redzu komandas stiprināšanu, nepazaudējot "Repute" augstos kvalitātes standartus. Nenoliedzami šis laiks ir ļoti trauksmains, jo savu ietekmi ir atstājusi Covid-19 nestā krīze, bet tieši šajā laikā ar savu darbības profilu un specifiku esam stiprinājuši aģentūras pozīcijas reputācijas vadībā, interešu pārstāvniecībā, digitālajā komunikācijā, kā arī krīžu un problēmjautājumu risināšanā. Kā līdz šim koncentrēsimies uz eksportu, jo jau šobrīd vidēji 50% no saviem projektiem īstenojam Baltijas līmenī."

Viņa uzsver, ka lielu īpatsvaru starptautiskajā komunikācijā veido sadarbība ar pasaulē vienu no lielākajām sabiedrisko attiecību aģentūrām "Weber Shandwick", kurai "Repute" ir afilētā aģentūra Baltijā. "Tomēr papildus eksportam "Repute" attīstībā turpināsim nostiprināt pozīcijas interešu pārstāvniecības jomā, kur esam pierādījuši savas spējas," piebilst I. Galkina.

I.Galkina aģentūrā "Repute" strādā jau vairāk nekā 17 gadus, karjeru veidojot no projektu vadītājas pozīcijas līdz stratēģiskajai konsultantei. 2018. gadā I. Galkina kopā ar aģentūras ilggadējām projektu direktorēm Laimu Tarasovu un Sabīni Dzeni kļuva par "Repute" partnerēm, aģentūras kontrolpaketei saglabājoties tās īpašniecei I. Dzērvei.

Pilna servisa sabiedrisko attiecību aģentūra "Repute" ir "Weber Shandwick" afilētā aģentūra Baltijā. Aģentūra nodrošina sabiedrisko attiecību konsultācijas "Bite", "Conexus Baltic Grid", "Hesburger", "Mars", "220.lv", "Herbalife Nutrition", "Eolus", "Philips", "Peugeot" u.c. 2020. gada sākumā aģentūra veiksmīgi realizēja Kristīnes Misānes lietu jeb problēmjautājuma komunikāciju, kas ne tikai ir ieguvusi trīs pirmās vietas Baltijas lielākajā nozares konkursā "Mi:t&Links. Baltic Communication Awards 2021", bet arī četras starptautiskas godalgas trīs starptautiskajos izcilības konkursos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!