Foto: Publicitātes attēls

Līdz ar “Maxima Latvija” 20 gadu jubileju cītīgi tiek turpināts darbs pie veikalu pielāgošanas jaunajam un vienotam “Mans veikals” konceptam. Novembrī, investējot vairāk nekā 600 tūkstošus eiro, “Maxima” atvēra vēl sešus jaunā koncepta veikalus visa Latvijā – četrus Rīgā, vienu Kuldīgā un Cēsīs. Turpmāk jau 21 veikals darbosies pēc jauna un vienota “Mans veikals” koncepta, kas paredz ievērojamas pārmaiņas klientu un darbinieku ērtībām, ziņo veikala pārstāvji.

“Droša veikala vide ir “Maxima Latvija” prioritāte, tāpēc pateicoties pielāgotajam sortimentam veikalu plauktos, pircēji varēs iepirkties vēl ērtāk un ātrāk. Papildu pircēju ērtībām, esam īpaši parūpējušies arī par darbiniekiem, ieviešot dažādus risinājumus, kas palīdz realizēt ikdienas darbus efektīvāk. Līdz šim esam pielāgojuši jau 21 veikalu visā Latvijā pēc jaunā un vienotā “Mans veikals” koncepta lielākās un mazākās pilsētās visā Latvijā. Šo veikalu pārveidošana mums ir ļoti nozīmīgs un svarīgs process, lai ikviens kā reģionu, tā galvaspilsētas iedzīvotājs varētu iepirkties pārdomātā veikalu vidē,” norāda Evija Grīnberga, “Maxima Latvija” tirdzniecības tīklu direktore.

Jaunā “Maxima X” formāta veikala telpās ir mainījies izkārtojums, tādējādi izdevīgākie pirkumi būs pieejamākajās vietās – veikala sākumā, lai pircēji vienmēr var iepazīties ar labākajiem piedāvājumiem, tāpat arī esošais sortiments pielāgots tieši klienta vajadzībām. Iemīļotās preces varēs rast ceļu uz iepirkumu groziņu vēl ātrāk, skaidro veikala pārstāvji.

"Maxima" norāda, ka papildus tam ir ieviests jauns un modernizēts aprīkojums kā, piemēram, specializēts ledusskapis svaigu zivju tirdzniecībai, energoefektīvi risinājumi, saprotamāks un vieglāk pārskatāms preču izvietojums un īpašie piedāvājumi, kā arī citi jauninājumi, kas vizuāli klientam nav redzami, bet palīdz efektīvāk darbiniekiem veikt tiešos darba pienākumus.

Decembrī vēl seši veikali – divi veikali Rīgā, un pa vienam Gulbenē, Olainē, Kandavā un Balvos – piedzīvos pārmaiņas uz jauno veikalu konceptu, paralēli turpinot darbu arī pie citiem veikaliem visa Latvijā, kas gaidīs savu klientus jaunā, uzlabotā veidolā jau nākamā gada sākumā. “Maxima X” formāta veikalos pieejams daudzveidīgs “Meistara Marka” gatavo maltīšu klāsts līdzņemšanai, bagātīgs svaigo dārzeņu un augļu sortiments, kā arī citi iecienīti augstas kvalitātes produkti par pieejamām cenām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!