Foto: Publicitātes foto

Irina Maligina atsaukusi divas iepriekš izdotās pilnvaras, liecina “Lursoft Klientu Portfeļa” paziņojums. Uzņēmēja atsaukusi gan pilnvaru, kas izdota uz Sanda Petroviča vārda, gan arī pilnvaru, kas izdota AS “iHolding”.

Pēc "Lursoft" pieejamās informācijas, zvērināts advokāts Sandis Petrovičs kopš š.g. jūnija ieņem AS "Olainfarm" padomes priekšsēdētāja amatu, tāpat ir arī AS "Asset Angels" padomes loceklis, SIA "TGS Baltic zvērinātu advokātu birojs" un SIA "Ezerkrasta zeme" valdes loceklis. "TGS Baltic" mājas lapā pieejamā informācija liecina, ka Sandis Petrovičs specializējies strīdu risināšanā, publiskajos iepirkumos, uzņēmējdarbības tiesībās un komerctiesībās, kā arī nekustamā īpašuma un būvniecības jomā.

Irina Maligina atsaukusi arī AS "iHolding" izdoto pilnvaru. Uzņēmuma patiesais labuma guvējs ir Vladimirs Ivanikins. Uzņēmums pērn strādāja ar 405,67 tūkstošu eiro peļņu. Šobrīd holdingam nepieder kapitāldaļas citos uzņēmumos, bet vēl līdz pagājušā gada jūlijam tam piederēja farmaceitisko izstrādājumu vairumtirgotāja SIA "Pharmamax" kapitāldaļas. AS "iHolding" patiesajam labuma guvējam Vladimiram Ivanikinam šobrīd pieder 55% SIA "Pharmamax" kapitāldaļu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!