Foto: Publicitātes foto
Balstoties uz Uzņēmumu reģistra valsts notāra lēmumu, ar 2. decembri izbeigta 1994. gadā dibinātās SIA "Austra Pak" darbība, kā arī atceltas uzņēmuma amatpersonas, ziņo "Lursoft" Klientu portfelis.

Uzņēmuma apgrozījums pēdējos gados pārsniedzis divus miljonus eiro, kā arī tas strādājis ar peļņu. Iesniegtajā vadības ziņojumā par 2019. gadu gofrētā kartona displeju un kartona iepakojumu ražotājs "Austra Pak" norādījis, ka tas investējis līdzekļus stendu ražošanā, iegādājoties digitālās drukas iekārtu. Tāpat arī ieguldīti līdzekļi reklāmas produktu un iepakojumu griežamā galda programmatūras atjaunināšanā. Uzņēmums strādājis arī pie jaunu sadarbības partneru piesaistes Skandināvijas tirgū, šim gadam izvirzot mērķi noturēt ražošanas apjomu sasniegtajā līmenī. Pērn uzņēmums ar darba vietām nodrošinājis 57 darbiniekus.

Jānorāda, ka "Austra Pak" nav bijuši ne nodokļu parādi, kas pārsniedz 150 eiro, ne nodrošinājumi, savukārt vēl maijā, jūnijā un jūlijā uzņēmuma darbiniekiem izmaksāti dīkstāves pabalsti, tāpēc, ņemot vērā, ka Uzņēmumu reģistrs nepublicē notāru lēmumus, ne "Austra Pak" klientiem, ne partneriem nav iespējams uzzināt iemeslus, kāpēc izbeigta līdz šim sekmīgi strādājoša uzņēmuma darbība.

SIA "Austra Pak" kapitāldaļas pieder piecām personām – Līgai Ābelei (23,75%), Kārlim Čečinam (23,75%), Aivaram Jāvaldam (5%), Inesei Lamasai (23,75%) un Allai Morozovai (23,75%). Četriem lielākajiem kapitāldaļu turētājiem kopīgi pieder arī SIA "Karaleks". Uzņēmums nodarbojas ar telpu iznomāšanu.

Jānorāda, ka "Austra Pak" līdz šim nebija reģistrējis informāciju par uzņēmuma patiesajiem labuma guvējiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!