Foto: PantherMedia/Scanpix

Ādažu novada pašvaldība elektroniskā izsolē ar augšupejošu soli par sākumcenu 26 tūkst. eiro (3,15 eiro/m²) pārdod nekustamo īpašumu – neapbūvētu zemes vienību, kas atrodas Sintēzes ielā, Mežgarciemā, Carnikavas pagastā, Ādažu novadā. Izsoles solis – 1000 eiro.

Objektam ir pašvaldības noteikti īpaši turpmākās izmantošanas nosacījumi un atsavināšanas tiesību aprobežojumi. Objekta nosolītājam 12 mēnešu laikā no īpašuma tiesības uz objektu nostiprināšanas zemesgrāmatā jāsaņem pašvaldības Būvvaldes izsniegta būvatļauja ar atzīmi par būvniecības uzsākšanas nosacījumu izpildi augstas pievienotās vērtības produkcijas ražotnei, kas izvietota objektā.

30 mēnešu laikā jāuzbūvē augstas pievienotās vērtības produkcijas ražošanai (tādās jomās kā, piemēram, informācijas tehnoloģijas, farmācija vai līdzvērtīgās jomās, kas noteiktas nacionālos plānošanas dokumentos vai pašvaldības plānošanas dokumentos kā prioritārās uzņēmējdarbības nozares) piemērotu ēku un nepieciešamo infrastruktūru, bet 36 mēnešu laikā jāuzsāk augstas pievienotās vērtības produkcijas ražošana un jānodrošina vismaz 15 darbavietas un investīcijas vismaz 500 tūkst. eiro apmērā.

Izsoles pretendentu reģistrācija notiek līdz 29.augusta elektronisko izsoļu vietnē uzturētā Izsoļu dalībnieku reģistrā. Izsoles noslēgums – 8.septembrī.

Personai, kura vēlas piedalīties izsolē, līdz 29.augustam jāiemaksā nodrošinājuma summa 10 procentu apmērā no izsoles sākumcenas, ieskaitot to Ādažu novada pašvaldības norēķinu kontā un izmantojot elektronisko izsoļu vietni, jānosūta lūgums par autorizāciju izsolei.

Izsoles dalībniekam, kurš nosolījis augstāko cenu, divu nedēļu laikā pēc izsoles noslēguma paziņojuma saņemšanas dienas jāiemaksā paziņojumā pašvaldības kontā avanss 10 procentu apmērā no nosolītās augstākās cenas. Iemaksāto nodrošinājuma summu ieskaita avansā. Izsoles dalībniekam, kurš nosolījis augstāko cenu, piedāvātā augstākā summa jāsamaksā piecu gadu laikā no izsoles dienas piecos vienādos maksājumos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!