Foto: F64

Likvidējamās AS "Latvijas Krājbanka" administrators "KPMG Baltics" otrajā izsolē ar lejupejošu soli piedāvā bankai piederošu nekustamo īpašumu Rīgā, Roņsalas ielā 2.

Šo nekustamo īpašumu veido 3260 kvadrātmetru zemesgabals un uz tā esoša apbūve.

Nekustamā īpašuma novērtējums un izsoles sākumcena ir 360 000 eiro, kas nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli. Izsoles solis ir 9000 eiro, teikts paziņojumā par izsoli. Izsoles sākuma datums ir 25. oktobris, bet izsoles noslēguma datums un laiks ir 24. novembra pulksten 13.

"Latvijas Krājbankas" administrators pirmajā izsolē pārdod bankai piederošu kustamās mantas lietu kopību – mēbeles, serverus, datorus, monitorus un citas iekārtas, kopā 270 vienības. Kustamās mantas lietu kopības novērtējums un izsoles sākumcena ir 9600 eiro, teikts paziņojumā par izsoli. Šo mantu izsole notiks 2. novembrī pulksten 11. Augstākā izsolē nosolītā cena ir apliekama ar pievienotās vērtības nodokli.

Kā ziņots, 2011. gada decembrī Rīgas apgabaltiesa "Latvijas Krājbanku" pasludināja par maksātnespējīgu, par tās maksātnespējas administratoru tika apstiprināts "KPMG Baltics". 2012. gada maijā Rīgas apgabaltiesa nolēma sākt "Latvijas Krājbankas" bankrotu.

Kopš bankas maksātnespējas iestāšanās brīža atgūti līdzekļi aptuveni 250 miljonu eiro apmērā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!