Foto: Publicitātes foto

Salīdzinot ar 2019. gadu, pērn starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības "BT 1" apgrozījums samazinājies par gandrīz 3,6 miljoniem eiro, bet, salīdzinot ar 2020. gadu, kritums veido vairāk nekā 1,1 miljonu eiro. 2021. gadā SIA "BT 1" apgrozīja 934,37 tūkstošus eiro, gadu noslēdzot ar 19,96 tūkstošu eiro peļņu, ziņo "Lursoft" Klientu portfelis.

Izstāžu, gadatirgu, koncertu un citu pasākumu rīkotāja SIA "BT 1" darbību 2021. gadā ļoti būtiski ietekmēja Covid-19 pandēmija un ar to saistītie ieviestie ierobežojumi.

"2021. gada pirmajā pusē faktiski nedrīkstēja notikt vai to iespējamo norisi ļoti būtiski ierobežoja noteiktie ierobežojumi, tāpēc nekādu izstāžu un pasākumu norise nenotika," teikts SIA "BT 1" vadības ziņojumā, norādot, ka rudenī paredzētās izstādes notika ar ļoti būtiskiem ierobežojumiem un stingrām epidemioloģiskām prasībām.

Ļoti ierobežotos apjomos 2021. gada rudenī "BT 1" noorganizēja astoņas izstādes, daļai no tām pat vairākkārt pārceļot norises laikus.

SIA "BT 1", kura patiesais labuma guvējs ir Viesturs Tīle, aizvadītajā gadā aktīvi izmantojis valsts sniegtās atbalsta iespējas Covid-19 krīzes seku mazināšanai. Uzņēmumam vairākkārt izmaksātas algu subsīdijas, tāpat arī granti apgrozāmo līdzekļu plūsmas nodrošināšanai. Jāpiebilst, ka pagājušajā gadā uzņēmumā bija nodarbināti 48 darbinieki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!