Foto: Publicitātes foto

Igaunijas nekustamā īpašuma ieguldījumu pārvaldes fonds "Lumi Capital" no kompānijas "RCH Management" iegādājies tirdzniecības centru "Juglas Centrs", informē "Collliers Baltics".

"Collliers Baltics" Investīciju komanda darījumā pārstāvēja pārdevēju.

"Centram gāja pavisam slikti, kad to iegādājāmies 2014. gadā, taču veicām ieguldījumus, atjaunošanas darbus, piesaistījām jaunus nomniekus, un centrs ir kļuvis par veiksmīgi strādājošu un stabilu aktīvu ar ļoti labu klientu plūsmu," stāsta "RCH Management" valdes loceklis Joakims Blankings.

Fonda "Lumi Capital" iegādātais tirdzniecības centrs atrodas Juglas krastmala 2, Rīgā, tas ir uzcelts 2002. gadā un modernizēts 2017. gadā. Tirdzniecības centrs ir vairāk nekā 4400 m2 liels, tā enkurnomnieks ir "Rimi" hipermārkets.

""Juglas Centrs" ir labi izveidota mazumtirdzniecības vieta, ar pārtikas lielveikalu enkurnomnieka lomā, tāpēc arī pandēmijas laikā centrs uzrāda labus rezultātus, komentē "Colliers" partnere un investīciju nodaļas vadītāja Baltijā Anžela Koļesņikova.

""Juglas Centrs" iekļaujas mūsu fonda portfelī, un mēs tajā saskatām lielu potenciālu. Centrs atbilst vairākiem kritērijiem, kas, mūsuprāt, nodrošina lieliskus apstākļus tirgotājiem un tādējādi labu ieguldījumu atdevi, t.sk. laba redzamība un pieejamība, liels apmeklētāju skaits, ilgtermiņa īres līgumi un lieliskā stāvoklī esošā ēka," skaidro "Lumi Capital" fonda vadītājs Lauri Henno.

"Lumi Capital" koncentrējas uz ieguldījumiem visās Baltijas valstīs, kā arī veic šo ieguldījumu aktīvu ikdienas pārvaldību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!