Foto: Publicitātes foto

Lai nodrošinātu juvelierizstrādājumu tirgotāja SIA "Grenardi" biznesa attīstību un mērķu īstenošanai nepieciešamos apgrozāmos līdzekļus, "Luminor" banka uzņēmumam piešķīrusi 1,5 miljonus eiro aizdevumu.

SIA "Grenardi" specializējas augstas klases juvelierizstrādājumu tirdzniecībā. Ar ekskluzīvām tiesībām uzņēmums pārstāv vairākus labi zināmus starptautiskus rotaslietu zīmolus. "Grenardi" ir izveidojis arī vairākus savus zīmolus, piemēram, klasisko briljantu kolekciju "Due", rotaslietu kolekciju sadarbībā ar bijušo Valsts prezidenti Vairu Vīķi-Freibergu "VVF Rotājies Latvija", izsmalcinātu un mūsdienīgu zīmolu "Lilly Spring", juvelierizstrādājumu kolekcijas bērniem u.c.

"Grenardi" ir vies no lielākajiem juvelierizstrādājumu mazumtirdzniecības tīkls Latvijā ar plašu piedāvājuma klāstu, ko nākotnē plānots vēl paplašināt, saka SIA "Grenardi" valdes locekle Alīna Spriņģe. Ar bankas piešķirto finansējumu uzņēmums plāno turpināt attīstīties, tostarp tuvākajos gados atverot jaunas tirdzniecības vietas Rīgas centrā.

2018. gadā SIA "Grenardi" atdalīja daļu biznesa un izveidoja jaunu uzņēmumu SIA "Given Latvia". Šobrīd tam ir jau 45 mazumtirdzniecības veikali Latvijā un Igaunijā, kā arī šī gada martā tiks atvērti pirmie divi veikali Lietuvā.

"Jau vairāk nekā 20 gadus SIA "Grenardi" ir viens no galvenajiem juvelierizstrādājumu tirgus spēlētājiem Latvijā. Uzņēmums nemitīgi audzis un sasniedzis labus biznesa rezultātus, turklāt tā reputācija juvelierizstrādājumu tirgus dalībnieku vidū ir augsta ne tikai Baltijā, bet arī Eiropā un citās pasaules valstīs. Ar finansējuma nodrošināšanu jaunu tirdzniecības vietu atvēršanai, "Luminor" atbalsta uzņēmuma tālāku attīstību," komentē "Luminor" Korporatīvā departamenta vadītāja Ilze Zoltnere.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!