Foto: Publicitātes foto
Mājas preču tirgotāja "Jysk" Baltijas un Baltkrievijas tirgu ģenerāldirektore Dace Dovidena pēc sešu gadu ilgas "Jysk" vadīšanas ir nolēmusi pieņemt citus profesionālos izaicinājumus, teikts uzņēmuma paziņojumā medijiem.

"Jysk" valde izteikusi vislielāko pateicību Dovidenai par viņas ieguldījumu uzņēmuma vadībā. Savas darbības laikā viņa ir veiksmīgi palīdzējusi sasniegt "Jysk" mērķus – katru gadu ir uzlaboti finanšu rezultāti, atvērti 10 jauni veikali un ir ieiets Baltkrievijas tirgū, kur turpmāk paredzēts fokusēties uz paplašināšanos, teikts paziņojumā.

Sākot ar 15. martu jaunais valdes loceklis būs Artūrs Vikmanis. Viņš "Jysk" strādā 11 gadus kā loģistikas direktors un ir daļa no menedžmenta komandas. Šo gadu laikā viņam esot uzkrātas padziļinātas zināšanas par biznesa procesiem uzņēmumā.

"Jysk" ir starptautisks Skandināvu veikalu tīkls. Baltijā uzņēmums darbojas kopš 2001. gada, bet Baltkrievijā no 2016. gada. Baltijā un Baltkrievijā uzņēmuma 2018. gada apgrozījums bija 97 miljoni eiro.

"Jysk" kopumā ir 2500 veikali un tas ir pārstāvēts visā Eiropā izņemot Luksemburgu un Lihtenšteinu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!