Foto: Ieva Makare/LETA

Būvlaukumā Rīgā, Ulbrokas ielā 15. decembrī tiks iemūrēta laika kapsula mājsaimniecības preču mazumtirdzniecības uzņēmuma "Jysk" topošajā loģistikas centrā, ko attīstīs kompānija "Vgp".

Loģistikas centrs būs viens no modernākajiem un energoefektīvākajiem Baltijā, sola projekta īstenotāji.

Ar 42 000 kvadrātmetru plašo loģistikas centru Dreiliņos mājsaimniecības preču mazumtirdzniecības uzņēmums "Jysk" turpinās gan nodrošināt mūsdienu prasībām atbilstošus pakalpojumus, gan uzglabāt, šķirot, komplektēt un izplatīt preces veikaliem ne vien Baltijas valstīs, bet arī Baltkrievijā.

Ēku plānots izveidot atbilstoši BREEAM sertifikāta prasībām, ko realizēs industriālo projektu attīstītājs "Vgp" sadarbībā ar būvniecības uzņēmumu "Bukoteks".

Jaunais loģistikas centrs atradīsies Dreiliņos, "Vgp Park Riga", Ulbrokas ielā 48.

Mājsaimniecības preču mazumtirdzniecības uzņēmums "Jysk" kopumā pārstāvēts 50 valstīs ar vairāk nekā 3000 veikaliem. Baltijas valstīs un Baltkrievijā darbojas 46 veikali un četri tiešsaistes veikali, kas nodrošina aptuveni 1000 darbavietu.

"Vgp Grupa" ir loģistikas un industriālu projektu attīstītājs, sniedz būvniecības darbu uzraudzības, ilgtermiņa līzinga un apsaimniekošanas pakalpojumus. "Vgp Grupa" savu darbību veic Centrāleiropā, Austrumeiropā un Vācijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!