Foto: DELFI

Kabeļtelevīzijas operators "Baltcom" pērn strādāja ar 17,099 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 3,4% vairāk nekā gadu iepriekš, bet zaudējumi saruka 1,9 reizes un bija 1,914 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Vadības ziņojumā norādīts, ka pērn kompānija turpināja platjoslas tīkla modernizāciju, palielināja optiskā tīkla pārklājumu, kā arī paplašināja televīzijas pakalpojumu piegādi. Tāpat aizvadītajā gadā kompānija likvidēja meitasuzņēmumu "Baltcom 4G".

Kā minēts vadības ziņojumā, nākamajā finanšu gadā "Baltcom" turpinās iesāktos tīklu modernizācijas projektus, kā arī ieviesīs papildu pakalpojumu kvalitātes monitoringa sistēmas, kas nodrošinās efektīvāku tehnisko problēmu identificēšanas procesu.

2017.gadā "Baltcom" strādāja ar 16,537 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 6% mazāk nekā 2016.gadā, bet zaudējumi saruka par 19,9% un bija 3,726 miljoni eiro.

"Baltcom" reģistrēts 1991.gada maijā, un tā pamatkapitāls ir 33,011 miljoni eiro. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Luksemburgā reģistrēts uzņēmums "Rpax One".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!