Foto: Shutterstock
Baltijas tirdzniecības automātu un kafijas pakalpojumu sniedzējs "Coffee Address Holding" iegādājies kafijas automātu nomas un servisa uzņēmumu SIA "Kafe Serviss", informē uzņēmuma "BaltCap".

"Darījums tika parakstīts 2019. gada decembrī un noslēgts gandrīz gadu vēlāk, 2020. gada 17. novembrī. Covid-19 pandēmija ietekmēja Latvijas Konkurences padomes lēmumu pieņemšanas grafiku un makroekonomiskā nenoteiktība ietekmēja darījuma pabeigšanu. "Coffee Address" komandas centība un neatlaidība šajā periodā ir bijusi ievērojama" komentē "BaltCap" partneris Sandijs Āboliņš-Ābols.

"Es priecājos, ka abas puses ticēja darījuma abpusējiem ieguvumiem un spēja veiksmīgi pārvarēt ar Covid-19 saistītos izaicinājumus," piebilst "Coffee Address Holding" valdes priekšsēdētāja Viktorija Meikšāne.

"Coffee Address" ir Baltijas pašapkalpošanās tirdzniecības automātu un kafijas pakalpojumu uzņēmums, kas piedāvā kafiju birojam un līdzņemšanai. Uzņēmums diennaktī servē vairāk nekā 250 000 tasīšu kafijas un nozarē strādā jau kopš 1993. gada.

"Coffee Address" aktīvi konsolidē Baltijas tirgu un kopš 2017. gada ir iegādājies Igaunijas uzņēmumus "Vending Automaadid" OÜ un "7Kohvipoissi" OÜ, kā arī Lietuvas uzņēmumu "Pardavimo Automatai" UAB.

Darījumu konsultēja "Oaklins M&A Baltics" komanda un tā detaļas netiek atklātas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!