Foto: LETA

Atklātajā konkursā par tiesībām izbūvēt Alūksnē esošās Kājnieku skolas autoparku, uzvarējis SIA "Arčers", liecina "Lursoft" pieejamā informācija.

Iepirkumu uzraudzības biroja sniegtā informācija rāda, ka savus piedāvājumus konkursā bija iesnieguši divi pretendenti. SIA "Arčers" šajā Valsts aizsardzības militāro objektu un iepirkumu centra konkursā uzvarējis ar 11,15 milj. EUR līgumcenu.

Lursoft izziņas informācija atklāj, ka SIA "Arčers" šogad uzvarējis piecos publisko iepirkumu konkursos, no tiem iepriekšminētais par Kājnieku skolas autoparka izbūvi, ir lielākais.

Pārskatu par saimnieciskās darbības rezultātiem 2021. gadā SIA "Arčers" līdz šim vēl nav iesniedzis. 2020.gadā būvkompānijas apgrozījums palielinājās līdz 35,66 milj. EUR, savukārt peļņa pēc nodokļu nomaksas sasniedza 1,63 milj. EUR. Pērn uzņēmums bija darba devējs 101 darbiniekam, valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās samaksājot 841,32 tūkst. EUR, bet iedzīvotāju ienākuma nodoklī – 444,66 tūkst. EUR.

"Lursoft" dati rāda, ka š.g. jūlijā par SIA "Arčers" patieso labuma guvēju kļuvis Jeeves Alexander Bryan no Lihtenšteinas. Viņš par patieso labuma guvēju kļuvis arī citos AS "UGN" piederošos uzņēmumos, kuru patiesais labuma guvējs iepriekš bija Mārtiņš Lāma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!