Foto: Publicitātes foto

Uzņēmējs Valdis Kalnozols investē 50 000 eiro restorāna "Rockin' Papas" atjaunošanā Jūrmalā, Bulduros, informēja "Rockin' Papas" pārstāvis Toms Kursītis.

Jaunais restorāns atrodas viesnīcas "Rockin' Papas" 100 kvadrātmetru plašās telpās un vienlaikus spēj uzņemt 70 cilvēkus - 40 restorāna zālē, bet 30 - āra terasē.

Kursītis "Nozare.lv" pastāstīja, ka Kalnozols pārdevis sev piederošās akcijas uzņēmumā SIA "LH Terase", kam pieder grilbārs "Lighthouse" Jūrmalā, Majoros.

Darījuma summa netiek atklāta, tomēr uzņēmējs atzīst, ka akcijas pārdotas ar 17% investīciju atguvi.

Kā norāda Kalnozols, savas uzņēmējdarbības pārtraukšana grila bārā "Lighthouse" zināmā mērā skaidrojama ar līdzīpašnieku atšķirīgo skatījumu uz restorāna attīstību.

Savukārt, investējot "Rockin' Papas", Kalnozols saskatīja perspektīvas, jo restorāns atrodas apmeklētājiem izdevīgā lokācijas vietā, turklāt viesnīca, kurā tas atrodas, ir jau iecienīta tūristu vidū, stāsta Kursītis.

Jaunā restorāna virtuves galvenais ģenerālis jeb šefpavārs ir Aleksandrs Pasešņikovs, kurš ir arī 50% akciju īpašnieks.

Tieši viņš nodrošinās restorāna virtuves darbību un korelēšanu starp eiropeiskās un ASV virtuves noslēpumiem, atklāj Kursītis.

"Rockin' Papas" piederēs uz pusēm Valdim Kalnozolam un šefpavāram Aleksandram Pasešņikovam. Viesnīca, kur atradīsies jaunais restorāns, pieder SIA "Mavex", kas dibināta 2006.gadā. 2012.gadā viesnīca apgrozīja 445 677 eiro un guva peļņu 17 223 eiro apmērā, liecina "Firmas.lv" informācija.

Viesnīca pieder Oskaram Dedelim (20%), Dmitrijam Dementjevam (20%) un Ilonai Dedelei-Dementjevai (40%).

Kā ziņots, Kalnozols ir viens no uzņēmējiem, kas Eiropas Parlamentā (EP) ievēlētās Ivetas Grigules pārstāvētajai Zaļo un zemnieku savienībai (ZZS) īsi pirms vēlēšanām atvēlējis dāsnus ziedojumu, liecina Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) mājaslapā publicētā informācija.

Kalnozols ZZS maijā pārskaitījis 4000 eiro. Viņš ZZS arī iepriekšējos gados atvēlējis palielas naudas summas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!