Foto: LETA

SIA "Rīgas ūdens" Rīgā, Maskavas ielā ir ieplānojis plašu Ķengaraga mikrorajona ūdensapgādes sistēmas rekonstrukciju, kuras gaitā līdz gada beigām tiks rekonstruēti apmēram 100 metri ūdensvada pievadu daudzdzīvokļu namiem, liecina uzņēmuma sniegtā informācija.

Darbi notiks no 7. - 9. novembrim, bet 8. novembrī daļā Maskavas ielas tiks pārtraukta ūdensapgāde, jo notiks maģistrālā ūdensvada remontdarbi.

Šis būs pirmais posms rekonstrukcijas projektā, kurā plānots būtiski uzlabot ūdensapgādes nepārtrauktību šajā Rīgas mikrorajonā, pilnveidojot Ķengaraga mikrorajona ūdensapgādes sistēmas drošību un kvalitāti kopumā, norāda uzņēmumā.

No 7.11. plkst. 22.00 līdz 9.11. plkst. 8.00. Maskavas ielas rajonā iespējams pazemināts aukstā ūdens spiediens un vietām uzduļķošanās. Tas attiecas uz "Rīgas ūdens" klientiem Maskavas ielas posmā no Dienvidu tilta līdz t/c "Dole", arī Ķengaraga ielā, Kaņiera ielā, Glūdas ielā un J. Rancāna ielā.

Remontdarbi Maskavas ielā sāksies 8. novembrī, bet jau pirmdien, 7. novembra vakarā sāksies pazemes komunikāciju mezglu atslēgšana remontdarbu veikšanai, tāpēc iespējama ūdens uzduļķošanās. Tas pats sagaidāms remontdarbu noslēgumā, kad 8. novembra vakarā sāks atvērt aizbīdņus un sāksies ūdens plūsmu kustība, tāpēc iespējams uzduļķojums, kura norimšana prognozējama nākamās dienas rītā.

Savukārt pašu remontdarbu laikā 8. novembrī no plkst. 09:00 līdz plkst. 21:00 ūdensapgāde tiks pārtraukta šādos namos Maskavas ielā: Maskavas 240, Maskavas 248, Maskavas 250E, Maskavas 250 k-1, Maskavas 250 k-2, Maskavas 250 k-3, Maskavas 250 k-4.

Maskavas ielas posma rekonstrukcija ir nozīmīgākā pēc klientu skaita, kurus ietekmēs uzlabojumi pēc remontdarbiem. Atlikušo rekonstrukcijas darbu ietekme Ķengaragā uz patērētājiem būs neliela, un "Rīgas ūdens" laikus par to informēs savus klientus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!