Foto: Pixabay
SIA "Energokomplekss" valdes locekļa amatu atstājis uzņēmuma līdzīpašnieks Kaspars Ķēniņš, ziņo "Lursoft" Klientu portfelis.

Pēc Kaspara Ķēniņa aiziešanas no uzņēmuma vadības "Energokomplekss" valde turpina darbu četru personu sastāvā – valdes priekšsēdētāja amatu ieņem uzņēmuma patiesais labuma guvējs Kristaps Bleija, bet valdes locekļu – Jānis Šimins, Normunds Sala un Andress Alikmē (Andres Allikmae) no Igaunijas.

2006. gadā dibinātā SIA "Energokomplekss" kapitāldaļu turētāji ir AS Energofirma "Jauda" (43%), Kristaps Bleija (37%), "Harju Elekter" (14%) un Kaspars Ķēniņš (6%).

2019. gadā elektronisko ierīču, telekomunikāciju un to daļu vairumtirgotājs "Energokomplekss" apgrozīja 31,81 miljonu eiro un nopelnīja 275,5 tūkstošus eiro. Uzņēmuma sniegtā informācija liecina, ka aizpagājušajā gadā uzņēmums ar darba vietām nodrošinājis 34 strādājošos.

"Energokomplekss" pagājušajā gadā uzvarējis septiņos iepirkuma konkursos. No tiem lielākais ir Rīgas pašvaldības aģentūras "Rīgas gaisma" 529,06 tūkstošu eiro lielais konkurss par spēka kabeļu ar vara dzīslām piegādi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!