Foto: Publicitātes foto
Tuvāko mēnešu laikā Rīgā plānots atvērt trīs jaunus "Kentucky Fried Chicken" (KFC) ķēdes restorānus, portālu "Delfi" informēja franšīzes īpašnieks, Igaunijas kontrolakciju sabiedrība "Apollo Group".

Plānots, ka jaunie KFC restorāni atradīsies populāros iepirkšanās un izklaides galamērķos. Pirmais no jaunajiem KFC restorāniem tiks atklāts jau septembra sākumā tirdzniecības centrā "Domina", un drīz pēc tam, septembra vidū, sekos restorāna atklāšana tirdzniecības parkā "Alfa". Abās jaunajās vietās klientiem būs pieejama arī digitālās ēdienkartes un pašapkalpošanās kases.

Bez abiem jaunajiem KFC restorāniem "Domina" un "Alfa" oktobrī tiks atklāts arī jauns restorāns pašā Rīgas centrā. "Origo" turpmāk mājvietu radīs Latvijā pirmais KFC restorāns, kas līdz šim atradās Vecrīgā, Audēju ielā 14.

Kā norādīja KFC valdes loceklis Mauri Dorbeks, "visi Latvijā atvērtie KFC restorāni ir daļa no uzņēmuma tālākās attīstības stratēģijas Baltijā, kas paredz ķēdes paplašināšanu līdz 20 jauniem restorāniem jau tuvāko trīs gadu laikā".

"Apollo Group" ir Igaunijas kontrolakciju sabiedrība, kam pieder grāmatnīcas un kinoteātri "Apollo", filmu izplatīšanas kompānija "Baltic Film Distribution", sulu bāri "Blender", saldējuma kafejnīcas "IceCafe", sporta bāri, "Vapiano" itāļu restorāni un citi veiksmīgi Baltijas mēroga uzņēmumi. Kopš 2019. gada februāra uzņēmums "Apollo Group" pārņēmis KFC zīmola franšīzes vadību Baltijas valstīs.

Vēstīts, ka pirms gada – 2019. gada augustā – "Apollo Group" atklāja jauna koncepta KFC restorānu tirdzniecības centrā "Akropole".

Pērn februārī "Apollo Group" panāca vienošanos par restorānu "KFC" iegādi Latvijā un Lietuvā no Lietuvas uzņēmuma "Cibus Group".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!