Foto: LETA

Apsardzes uzņēmums "Koblenz drošība" pērn strādāja ar 3,432 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 13,8% vairāk nekā 2013.gadā, savukārt uzņēmuma peļņa saruka 3,3 reizes - līdz 24,6 tūkstošiem eiro, liecina datubāzē "Lursoft" publicētais kompānijas finanšu pārskats.

Uzņēmuma vadības ziņojumā teikts, ka pērnā gada peļņu negatīvi ietekmēja investīcijas attīstībā - Jelgavas filiāles paplašināšana, investīcijas tehnoloģijās - centrālās apsardzes pults un datortīkla modernizācija. "Tāpat peļņas rādītājus ietekmēja darbaspēka izmaksu pieaugums 2014.gadā, kas samazinājis pamata pakalpojumu rentabilitāti," atzīmē kompānijā.

"Koblenz drošības" vadība norāda, ka pērn uzņēmuma darbība bijusi stabila, turpināts iepriekšējos gados sāktais attīstības kurss, palielinot klientu skaitu un paplašinot sniegto pakalpojumu darbības zonas Jelgavā, Baldonē, Ādažos un Garkalnē. Kompānijai ir vairāk nekā seši tūkstoši tehniskās apsardzes klientu un pamata pakalpojumi tiek nodrošināti Rīgā, Rīgas reģionā, kā arī filiālēs Ventspilī, Jelgavā un Ādažos. ""Koblenz drošības" nodarbina vairāk nekā 140 darbiniekus un papildus piesaista vairāk nekā 250 apakšuzņēmēju darbiniekus," sacīts vadības ziņojumā.

Šogad uzņēmuma vadība plāno turpināt attīstīt galvenos darbības virzienus, izstrādāt un attīstīt jaunus produktu un pakalpojumu sniegšanu, ieviest modernas tehnoloģijas un apgūt jaunus tirgus. "Tāpat kā iepriekšējā finanšu gadā, viens no svarīgākajiem uzdevumiem ir palielināt mēneša neto apgrozījumu un jauno klientu skaitu," norāda "Koblenz drošības" vadība.

Tāpat kompānija 2015.gadā plāno paplašināt pakalpojumu sniegšanas teritoriju Jelgavā, Kurzemē un Vidzemē, atvērt filiāli Liepājā un veikt izmaiņas struktūrā - paplašināt Tehnisko departamentu un funkciju pārdali Apsardzes dienestā. Šogad plānots sākt un iespējams pilnībā pabeigt jaunas centrālās apsardzes pults būvi un tehnisko aprīkošanu, atbilstoši jaunajām likuma prasībām, piebilst uzņēmuma vadība.

2013.gadā uzņēmums strādāja ar 3,017 miljonu eiro apgrozījumu un 80,5 tūkstošu eiro peļņu.

"Koblenz drošība" Uzņēmumu reģistrā ir iegrāmatota 1996.gada novembrī, un tās pamatkapitāls ir 30,7 tūkstoši eiro. Kompānijas īpašnieki ir privātpersonas Simona Deifta (90,04%) un Arnolds Koņevņikovs (9,96%).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!