Foto: LETA
Konkurences paplašināšana ir labs stimuls uzņēmējam rūpēties par piedāvātā servisa un produkta kvalitāti," atzīst restorāna "Kolonāde. Mūsu stāsti..." pārstāve Elīna Sedleniece.

Viņa norāda, ka jauns konkurents, kas plāno atvērties tuvumā esošajam restorānam "Kolonāde. Mūsu stāsti...", kas atrodas netālu no Brīvības pieminekļa, motivēs vairāk censties nodrošināt un saglabāt augstu pakalpojumu kvalitāti un apmierināt restorāna viesu vēlmes.

"Ceram, ka restorānu kultūra Latvijā tikai attīstīsies, pateicoties arvien jauniem restorāniem. Uzskatām, ka liela nozīme ir katra restorāna pievienotajai vērtībai, ar to saprotot gan apkārtējo vidi un atrašanās vietu, gan zinošu un laipnu apkalpojošo personālu," stāsta Sedleniece.

Salīdzinoši netālu no Brīvības pieminekļa atrodas vairāku citu ēdināšanas pakalpojumu sniedzošu uzņēmumu kafejnīcas un restorāni.

Kā ziņots, paplašinot darbības jomu klāstu, tirgotājs "Elkor" investējis vairāk nekā 800 000 eiro jaunā bistro "Elkor food&wine".

Jauno bistro plānots atvērt oktobra sākumā. Bistro atradīsies vēsturiskajā Brīvības bulvāra 19 ēkā, Rīgā, netālu no Brīvības pieminekļa.

Tāpat ziņots, ka 17.septembrī durvis vēris restorāns "Kolonāde. Mūsu stāsti...", kas atrodas vēsturiskajā Kolonādes kioskā līdzās Brīvības piemineklim un "Laimas" pulkstenim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!