Foto: "Sadales tīkls"

Izsludināts konkurss uz elektroenerģijas sadales sistēmas operatora AS "Sadales tīkls" valdes locekļa ar atbildību par attīstību amata vietu, liecina paziņojums "Sadales tīkla" mājaslapā.

Valdes locekļa pienākumi ietver atbildību par "Sadales tīkla" valdes izvirzīto mērķu sasniegšanu vadītajā darbības virzienā. Tāpat pienākumos ietilpst atbildēšana par tīkla attīstību un inovācijām, mācībām un informācijas tehnoloģijām.

Turklāt valdes loceklim būs jāpiedalās uzņēmuma stratēģijas izstrādē un ieviešanā, jānodrošina elektrotīkla plānošanas procesi trīs gadu perspektīvā, kā arī jāatbild par ikgadējā kapitālieguldījumu plāna un remontdarbu plāna izstrādi un jānodrošina virziena sadarbība ar citu virzienu funkcijām un struktūrvienībām un lēmumu pieņemšanu saskaņā ar uzņēmuma stratēģiju.

Valdes locekļa amata kandidātam prasīta augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā izglītība inženierzinātnēs vai dabaszinātnēs, kā arī pieredze jaunu vai būtiski uzlabotu tehnoloģiju, darbības metožu, liela apjoma projektu, kā arī jaunu biznesa virzienu attīstīšanā un vadīšanā.

Valdes locekļa mēneša atalgojums noteikts no 7700 eiro līdz 9600 eiro pirms nodokļu nomaksas. Atlases process sastāvēs no vairākām kārtām, ko veiks atlases uzņēmumu SIA "Pedersen & Partners" un "Sadales tīkls" pārstāvji.

Pieteikumus konkursam var iesniegt līdz 2023. gada 3. februārim.

Šobrīd "Sadales tīkla" valdes loceklis un attīstības direktors ir Jānis Kirkovalds, kurš amatā stājās 2018.gada aprīlī.

Uzņēmuma valdes priekšsēdētājs ir Sandis Jansons, kurš arī stājās amatā 2018. gada aprīlī. Kopš 2021. gada janvāra "Sadales tīkla" valdē strādā valdes locekle Kristīne Sarkane, kopš 2021. gada 6. jūnija - Baiba Priedīte, bet kopš 2022. gada septembra - Raimonds Skrebs.

"Sadales tīkls" ir valstij piederošajā "Latvenergo" koncernā ietilpstošs elektrotīkla uzturētājs un attīstītājs Latvijā. Kompānija nodrošina sadales elektrotīklu ekspluatāciju, atjaunošanu un plānveida attīstību, elektroenerģijas izlietošanas uzraudzību, zudumu samazināšanas pasākumus un elektroenerģijas uzskaiti, kā arī veic jaunu pieslēgumu izveidi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!