Foto: Publicitātes foto

Jaunienācējs Latvijas tirgū – koplietošanas uzņēmums "CityBee", kas ir viens no lielākajiem koplietošanas uzņēmumiem Austrumeiropā un Baltijā, paplašina vieglo automašīnu piedāvājumu ar "Peugeot 308". Kopumā pērn uzņēmums tā attīstībā Latvijā ieguldījis pusotra miljona eiro lielas investīcijas, informē uzņēmums.

Šobrīd uzņēmuma autoparku veido ap 300 automašīnu, bet pakāpeniski to skaits tiek palielināts. Izpētot rīdzinieku braukšanas paradumus, "CityBee" Latvijā izvēlējās nomai piedāvāt "Fiat 500" automašīnas, kā arī "Toyota Corolla", savukārt kravas busiņu segmentā tiek piedāvātas "Fiat Ducato" automašīnas. Šobrīd autoparkam pievienojušās "Peugeot 308". Sezonā "CityBee" piedāvā arī elektrisko skrejriteņu nomu.

Jāatgādina, ka "CityBee" Latvijā ienāca pērnā gada pavasarī ar kravas automašīnu "Fiat Ducato" nomu, vasarā uzsāka elektrisko skrejriteņu nomu Rīgā un Jūrmalā. Savukārt oktobrī uzņēmums uzsāka vieglo automašīnu koplietošanas nomu.

"Jau pēc pirmā gada rezultātiem varam secināt, ka šim tirgum ir augsts un līdz šim neapgūts potenciāls. Savu attīstību plānojam pakāpenisku, regulāri paplašinot piedāvājumu ar jaunām koplietošanas automašīnām. Tas ir svarīgi, lai spētu nodrošināt piedāvājumu atbilstoši klientu vajadzībām un prasībām. "Peugeot 308" ir kompakts un dinamisks auto, kas vienlīdz ērts lietošanai pilsētas satiksmē, gan arī garākiem pārbraucieniem ģimenes lokā," teic "CityBee Latvija" vadītāja Egija Gailuma.

"CityBee" darbojas 14 pilsētās Eiropā, piedāvājot vieglo un kravas automašīnu, velosipēdu un elektrisko skrejriteņu nomu. "CityBee" ir investīciju uzņēmuma "Modus Group" projekts. "Modus Group" specializējas finansējuma piesaistē autobūves nozarei, atjaunojamās enerģijas un nekustamā īpašuma projektiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!