Foto: Pexels

Pēc ātrās ēdināšanas ķēdes "McDonald's" paziņojuma, ka tā uz laiku slēgs savus gandrīz 850 restorānus Krievijā, vietējos izsoļu portālos ir parādījušies vairāki sludinājumi, kuros iedzīvotāji pārdod šonedēļ ar atlaidēm iegādāto "McDonald's" pārtiku, vēsta "Delfi.ee".

Piemēram, "Avito" portālā šonedēļ bija atrodams sludinājums, kurā par 45 000 rubļu, kas raksta tapšanas brīdī bija aptuveni 300 eiro, pārdod vairākus ēdienus. Tika pārdoti divi "Big Tasty" burgeri, viens "Mont-Blanc" burgers ar vistas gaļu, divi siera burgeri, deviņas apceptas garneles, viens "Filet-O-Fish" burgers un viens "Big Mac" ar siera mērci. Preces tika iegādātas Maskavā otrdienas vakarā. Vēlāk gan no portāla šis sludinājums tika izņemts.

Siera mērce tirgota arī atsevišķi. Piemēram, kādā sludinājumā tā piedāvāta par 3500 rubļiem (23,5 eiro). Šāds piedāvājums bijis Sibīrijā, Altaja novadā, bet Maskavā šī pati mērce tirgota jau par 40 000 rubļu (268 eiro).

Dažviet pārdošanas sludinājumi ir neticami absurdi. Piemēram, vienā no tiem tiek pārdota nevis pārtika, bet parastas "McDonald's" pārtikas kastes un papīra maisiņi par 25 000 rubļu (170 eiro). "Kastes! Kastītēs redzamas ēdiena pēdas, kas atgādina jūsu iecienītākos burgerus. Īsts eksperts nebūs vienaldzīgs, redzot uz iepakojuma kečupu, šis patīkamais produkts sagādāja īpašniekiem patiesu prieku!" aprakstīts sludinājumā.

Tāpat kāds peļņas mednieks pārdod "Big Macs" kastīti par 4900 rubļiem (33 eiro). "Uz tās ir nelielas tauku pēdas, tāpēc es to pārdodu ar atlaidi," aprakstīts sludinājumā.

Citā sludinājumā solīts pārdot oriģinālo "Big Tasty" burgeru Jekaterinburgā par 999 999 rubļiem (6795 eiro).

Savukārt par 10 000 rubļu (68 eiro) otrdien varēja iegādāties "Cēzara vrapu" un meža ogu pīrāgu. Savukārt ķiršu pīrāgs ir pieejams par 3000 rubļu (20 eiro). Par 30 000 rubļu (200 eiro) sludinājumā tika pārdots vienkāršs hamburgers. "Es to ēdīšu šodien, tāpēc pasteidzieties," reklāmā apraksta Antons. Savukārt kāds Voroņežā iegādāts hamburgers ticis tirgots par 100 000 rubļu (680 eiro).

Daži produkti ir arī lētāki. Piemēram, vistas burgeru Sanktpēterburgā varēja iegādāties par 1500 rubļiem (10 eiro), taču sludinājuma autors brīdināja, ka jārīkojas ātri, citādi burgeris zaudēs savu garšu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!