Foto: Publicitātes attēli

Kokapstrādes uzņēmums "Kronus" ir ieguldījis 900 tūkstošus eiro, lai izveidotu jaunu biroju Rīgā, informē uzņēmuma pārstāvji.

Jaunā administrācijas biroja, kurš atrodas tirdzniecības centrā "Sāga", tā platība ir 1000 m2. Šeit tiks iekārtotas darbavietas 80 administrācijas darbiniekiem. Interjera projektu izstrādāja uzņēmums "Ospace".

"Jaunā biroja izveides laikā mums bija svarīgi ņemt vērā uzņēmuma darbinieku vēlmes un iesaistīt viņus koncepcijas izstrādē. Mēs vēlējāmies, lai jaunās "Kronus" telpas būtu ne vien mūsdienīga un ergonomiska darba vide, bet arī atspoguļotu uzņēmuma stratēģiju, kas vērsta uz darba apstākļu uzlabošanu un procesu optimizāciju. Jaunajā birojā ir iekārtotas darbavietas lielākajai daļai uzņēmuma administrācijas darbinieku — tas mums ļaus operatīvāk pieņemt lēmumus un apmierināt mūsu klientu vajadzības. Tuvākajā laikā notiks darbinieku pārvākšanās uz jaunajām darbavietām. Esam pārliecināti, ka darbs jaunajā vidē motivēs un iedvesmos mūsu darbiniekus," saka "Kronus" vadītājs Andrejs Dikins.

2021. gada rudenī SIA "Kronus" atvēra jaunu ražotni un dārzkopības produktu noliktavu, kā arī biroju Salaspilī. Ražošanas jomā tad tika izveidotas 30 jaunas darbavietas.

SIA "Kronus" ir kokapstrādes uzņēmums, kas specializējies koka iepakojuma, DIY preču, dārzkopības produktu un koka dārza mājiņu ražošanā. Uzņēmuma produkcija tiek eksportēta uz 53 pasaules valstīm. Galvenie noieta tirgi — Vācija, Zviedrija, Āzijas valstis.

SIA "Kronus"— uzņēmums ar 100% Latvijas kapitālu. Uzņēmuma līdzīpašnieki ir Andrejs Dikins, Igors Ževaks un Aleksandrs Minajevs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!