Foto: stock.xchng

Lai palīdzētu uzņēmējdarbības uzsācējiem apgūt komercdarbībā būtiskas prasmes, ceturtdien Liepāja notiks seminārs ”Eiropas Savienības (ES) atbalsts uzņēmējdarbības uzsākšanai,”portālu ”Delfi” informēja semināra rīkotāji.

Semināra tēmas būs biznesa ideju ģenerēšana, komandas veidošana, biznesa attīstības scenāriju izstrāde, informācija par ES atbalsta struktūrām un instrumentiem Latvijā, biznesa plānu izstrāde ES finansējuma pieteikuma sagatavošanai, biežāk pieļauto kļūdu analīze.

Seminārs risināsies Liepājā, Viesnīcā "Līva", un tas sāksies pulksten 10. „Uzņēmējdarbības uzsākšanai nepieciešams informatīvi – konsultējošs „grūdiens”, jo īpaši ārpus Rīgas, kur pat sabiedrības aktīvākajai daļai informācija par dažādajiem ES atbalsta mehānismiem un komercdarbības pamatiem nav pieejama vienuviet,” norāda Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš, skaidrojot semināru cikla lietderīgumu.

Seminārus pēc Eiropas Komisijas pārstāvniecības Latvijā pasūtījuma organizē LTRK. Semināri tiek rīkoti, lai Latvijas reģionos īstenotu Eiropas Komisijas iniciatīvas saistībā ar uzņēmējdarbības vides uzlabošanu un konkurētspējīgas rūpniecības bāzes attīstību, kā arī darba tirgus modernizēšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!