Foto: Publicitātes attēls
No šī gada 10.decembra darbu sāks jaunais maizes ceptuves "Lāči" veikals vēsturiskajā Āgenskalna tirgus rajonā. Veikals atradīsies tirdzniecības centrā "Arcada" Nometņu ielā 61, informē "Lāču" pārstāve Ieva Miežubrāle.

Pirmajā veikala atvēršanas dienā notiks "Lāču" jaunāko produktu degustācijas - varēs nogaršot jaunās konfektes, cepumus un "Rudzu čipsus", kā arī iegādāties "Lāčos" ražoto maizi ar 20% atlaidi.

Visu pirmo nedēļu daudzus iecienītos produktus pircēji varēs iegādāties par labām cenām, savukārt vairākām produktu grupām plānotas degustācijas un īpašie akcijas piedāvājumi.

Veikala darba laiks no pirmdienas līdz sestdienai būs no plkst.9 līdz 20, svētdienās no plkst.9 līdz 18, savukārt 10.decembrī veikals gaidīs apmeklētājus no plkst.12.

"Lāču" kartes īpašniekiem garantēti īpašie piedāvājumi un atlaides. Pirmajā veikala atvēršanas dienā pircēji, veicot pirkumu, bez maksas saņems "Lāču" drauga karti, kas turpmākajiem pirkumiem garantēs 7% atlaidi.

"Lāču" veikalā būs pieejams viss plašais ceptuves sortiments. Tikai "Lāču" veikalos būs nopērkamas tādas tortes kā "Šokolādes roze", "Karaliskā Kijevas torte", ekskluzīvā "Baltās šokolādes melleņu torte", kā arī jaunās un izsmalcinātās Latvijas šokolādes konfektes un īpašie "Lāču" Ziemassvētku kolekcijas gardumi.

Kā ziņots, "Lāču" ceptuvei pieder 12 veikali dažādos Latvijas reģionos.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, SIA "Lāči" pērn strādāja ar 7,47 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 5% vairāk nekā 7,12 miljoni iepriekšējā gadā. Savukārt uzņēmuma peļņa bija 246 060 eiro salīdzinājumā ar 258 366 eiro 2013.gadā.

SIA "Lāči" dibināta 1995.gadā Babītes pagastā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 961 861 eiro, tas nodarbina 320 darbiniekus. "Lāči" pilnībā pieder Normundam Skauģim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!