Foto: LETA

AS "Latvenergo" ražošanas un administrācijas objektu apsardzi turpmākos trīs gadus par 4,5 miljoniem eiro veiks SIA "Rīgas apsardzes sabiedrība", liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Līgums tiks slēgts uz trīs gadiem.

Kā biznesa portālu "Nozare.lv" informēja uzņēmumā, minētā iepirkuma ietvaros paredzēts nodrošināt fiziskās apsardzes pakalpojumus uzņēmuma ražošanas un administratīvās nozīmes objektos - Rīgas hidroelektrostacijā (HES), Ķeguma HES, Pļaviņu HES, Rīgas TEC-1 un TEC - 2, administratīvajās ēkās Rīgā, Pulkveža Brieža ielā 12 un Ventspils ielā 56/58.

Kā norādīja AS "Latvenergo" preses sekretāre Sandra Vējiņa, uzņēmumam ir pienākums rūpēties par savu objektu drošību, lielu uzmanību pievēršot ne tikai drošības tehniskajiem risinājumiem.

Joprojām būtiska objektu drošības sastāvdaļa ir fiziskās apsardzes pakalpojums, līdz ar to tā sniedzējiem no AS "Latvenergo" puses tiek izvirzītas augstas prasības. Ņemot vērā šo objektu nozīmi valsts energoapgādē, iepirkuma procedūras rezultātā tiek sagaidīta nopietna apsardzes kompāniju attieksme pret iepirkumu un tajā paredzētajām kvalifikācijas prasībām.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, SIA "Rīgas apsardzes sabiedrība" reģistrēta 2004.gadā. 100% uzņēmuma kapitāla daļu pieder privātpersonai Jevgēņijam Miliņevskim.

Uzņēmuma pamatkapitāls ir 20 000 latu.

2012.gadā "Rīgas apsardzes sabiedrības" apgrozījums bija 1,4 miljoni latu (1,99 miljoni eiro), bet peļņa vairāk nekā 20 000 latu (vairāk nekā 29 000 eiro).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!