Foto: Privātais arhīvs

Pirms dažām nedēļām notikušajā mūzikas balvas "Brit Awards" pasniegšanas ceremonijā pasaulslavenās dziedātājas Adeles priekšnesumu rotāja latviešu uzņēmējas Daces Gailes kompānijas "All Things Decor Ltd.", kas plašāk zināma ar nosaukumu "Solaair™️ Sequin Walls UK", piedāvātā vizuļojošā siena. Latvietes, viņas komandas un sadarbības partneru uzstādīto sienu redzēja teju trīs miljoni skatītāju, kas sekoja līdzi šā gada "Brit Awards", bet savu biznesu Lielbritānijā Dace Gaile sāka ar pusotru mārciņu kabatā.

Pie Daces vērsās kompānija, ar kuru "SolaairTM️ Sequin Walls" vizuļojošo paneļu piegādes jautājumos bija sadarbojies jau citos projektos. Šoreiz kompānijas pārstāvis Dacei lūdza palīdzību ne tikai paneļu piegādē, bet arī sienas izveidošanā Adeles priekšnesuma vajadzībām. 

Parasti vizuļojošo paneļu saražošanai un atvešanai no Prāgas, kur atrodas viena no Krievijas rūpnīcas pārstāvniecībām, līdz Lielbritānijai nepieciešamas vismaz desmit līdz 14 dienas, bet Daces uzņēmumam bija dotas tikai četras dienas. Tomēr šādu iespēju negatavojās laist garām ne Daces uzņēmums, ne paneļu ražotāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!