Foto: Publicitātes foto

Automašīnu abonēšanas platforma "MyBee" plāno paplašināt savu pakalpojumu sniegšanu un sākt darbību Latvijā. "MyBee" pārvalda starptautiskā uzņēmumu grupa "Modus Group", kurai pieder arī Latvijā pazīstamais "CityBee".

"MyBee" Lietuvā sāka darboties 2021. gada jūnijā, un šobrīd uzņēmums strādā Lietuvā un Igaunijā, savukārt Latvijas tirgū tā pakalpojumi būs pieejami nākamā gada sākumā. Pirmajā gadā gan ar privātām, gan juridiskām personām tika noslēgti vairāk nekā 800 automašīnu abonēšanas līgumi. "MyBee" autoparku šobrīd veido vairāk nekā 900 automašīnas. Līdz gada beigām ir plānots to skaitu turpināt palielināt.

"MyBee" ir digitāls automašīnu abonementu sniedzējs – tas ir jauns veids, kā iedzīvotājiem tikt pie automobiļa, ļaujot to abonēt lietotnē un lietot tajā pašā dienā bez dokumentu kārtošanas vai ilgtermiņa saistībām.

Uzņēmumā norāda, ka ievērojami pieaug pieprasījums pēc īstermiņa un īpaši ilgtermiņa automobiļu nomas, jo strauji mainās iedzīvotāju attieksme un gaidas attiecībā uz mobilitāti.

"Pēc automašīnas rezervēšanas to var saņemt un sākt lietot jau tajā pašā dienā – bez bankas pakalpojumu vai drukāta līguma nepieciešamības. Līdz ar jaunā pakalpojuma pieejamību arī Latvijas iedzīvotājiem, nodrošināsim vienotu šī pakalpojuma pieejamību visā Baltijas valstu reģionā," norāda "MyBee" izpilddirektors Luks Jurkšaits (Lukas Jurkšaitis).

Ieejot jaunajā tirgū, uzņēmums meklē "MyBee" vadītāju šajā valstī, kas ir gatavs nodrošināt uzņēmuma pakalpojumu izveidi un turpmāko paplašināšanos Latvijā.

"CityBee" un "MyBee" ir daļa no "Modus Mobility" saimes. "Modus Group" uzņēmumi šobrīd darbojas 12 Eiropas tirgos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!